Υπόθεση Πάτρας – Ρούλα Πισπιρίγκου: Μέχρι και τη μέρα που συνελήφθη, είχε ερωτικές επαφές με τον Μάνο Δασκαλάκη

Όσα δήλωσε η αδελφή της 33χρονης, Δήμητρα Πισπιρίγκου

Στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/4) η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου, και αναφέρθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη, με τον οποίο, όπως δήλωσε, η ίδια είχε τελευταία επικοινωνία το Σάββατο 2/4.

Yποστήριξε πως η 33χρονη αδελφή της είχε ερωτικές σχέσεις με τον Μάνο Δασκαλάκη και πατέρα των τριών άτυχων παιδιών από την Πάτρα μέχρι και την ημέρα που συνελήφθη, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, παρόλο που οι δυο τους έμεναν σε διαφορετικά σπίτια.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως στην αρχή, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, συνελήφθη, ο Μάνος Δασκαλάκης την στήριζε, μετά άλλαξε στάση αλλά δεν γνωρίζει τον λόγο.

Όταν ρωτήθηκε αν περνάει καθόλου από το μυαλό της ότι πράγματι η αδελφή της μπορεί να έχει βλάψει την Tζωρτζίνα, απάντησε: «Όχι, όχι, σε καμία περίπτωση».

Αμέσως μετά, υποστήριξε πως κανένας άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειάς της δεν κάνει χρήση ναρκωτικών.

Όσον αφορά το πώς θα μπορούσε να έχει βρεθεί κεταμίνη στο αίμα της Τζωρτζίνας, σημείωσε: «Το ψάχνω ακόμα, ακόμα το ψάχνω. Αυτό που θέλω, όμως, είναι την πραγματική αλήθεια, όποια και να είναι, θέλω την πραγματική, να είναι με αποδείξεις μπροστά μου».

Ερωτηθείσα από την Τατιάνα Στεφανίδου, αν ισχύει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε με απόπειρα αυτοκτονίας τον Μάνο Δασκαλάκη σε περίπτωση που την εγκατέλειπε, η Δήμητρα Πισπιρίγκου απάντησε: «Να απειλήσει ένα άνθρωπο που έχει πει ότι χωρίζουμε, είμαστε χωρισμένοι αλλά έρχεται κάθε μέρα σπίτι και κάνουν άλλα πράγματα, για ποιο λόγο;». Εν συνεχεία, υποστήριξε: «Μέχρι και την Τετάρτη το πρωί, πριν τη σύλληψη, στο σπίτι ήταν ο Μάνος. Έφυγα εγώ, πήγα σε μια δουλειά δικιά μου, τους άφησα μόνους, μετά έφυγε ο Μάνος».

Όπως άφησε να εννοηθεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου μέχρι και την Τετάρτη 30/3, πριν συλληφθεί, είχε ερωτικές σχέσεις με τον Μάνο Δακαλάκη και πατέρα των τριών άτυχων κοριτσιών, παρόλο που δεν έμεναν πλέον στον ίδιο σπίτι.

Ακόμη, η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστήριξε για την 33χρονη αδελφή της πως της είχαν πει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έχει κάποια σύντροφο και απλά ήθελε αυτό να το επιβεβαιώσει.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο η αδελφή της να σκότωσε τα παιδιά γιατί αγαπούσε τον Μάνο και ήθελε να του κεντρίσει το ενδιαφέρον, τόνισε: «Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα, θα βλάψεις τα παιδιά σου για να φέρεις πίσω κάποιον που σε αφήνει, που το μόνο μέσο επικοινωνίας που είχατε ήταν τα παιδιά, εσύ θα πας να τα βλάψεις;».

 

Μαρία Αντωνά: Πώς θα είναι το νυφικό που θα φορέσει στον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη;

Ελένη Μενεγάκη για υπόθεση Πάτρας: «Παρακολουθούμε όλοι βήμα βήμα αυτή την ιστορία, παρόλο που μας μαυρίζει την ψυχή»