Υπόθεση Πάτρας: Η σπιτονοικοκυρά είχε βοηθήσει οικονομικά τον Μάνο Δασκαλάκη για να βγάλει τραγούδι;

Ακούστε τη μαρτυρία

Τέλος δεν έχει το «θρίλερ» με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον θάνατο των τριών κόρων της, αλλά και της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε το πρωί της Δευτέρας 4/4 ένας συγγενής της σπιτονοικοκυράς για το πώς ενδεχομένως βρήκε λεφτά ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών άτυχων κοριτσιών, για να ασχοληθεί με το τραγούδι.  Ακόμη, υποστηρίζει πως η κοινωνία της Πάτρας είναι μικρή και ακούγονταν πολλά περίεργα πράγματα τόσο για την αδελφή όσο και την μητέρα της 33χρονης, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να ακούσετε την μαρτυρία του, η φωνή του έχει αλλοιωθεί.

«Να πούμε την αλήθεια, με την θεία (δηλαδή την σπιτονοικοκυρά) δεν είχαμε, σαν οικογένεια, πολλά πολλά. Και μετά το θάνατο του άνδρα της, χαθήκαμε περισσότερο, απομακρυνθήκαμε. Αλλά εδώ η κοινωνία είναι μικρή και τα πράγματα και τα βλέπουμε και τα ακούμε. Η θεία είχε μεγάλη αδυναμία στον Μάνο, αλλά και στο ζευγάρι είχε αδυναμία, γιατί την φρόντιζαν, καλώς ή κακώς αυτοί ήταν οι δικοί της άνθρωποι απ’ όταν έμεινε μόνη.

Και λένε τώρα ότι για να κάνει το χατίρι του Μάνου, που ήθελε να γίνει τραγουδιστής και να βγάλει και τραγούδι, είχε βοηθήσει. Γιατί το τραγούδι είχε κοστίσει 3.000 ευρώ, να το γράψει στο στούντιο και να το ηχογραφήσει. Αυτά τα λεφτά ο Μάνος δεν μπορούσε να τα έχει τότε. Και οι περισσότεροι λέγανε ότι τους βοήθησε η θεία» δήλωσε αρχικά ο συγγενής της σπιτονοικοκυράς.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Από την άλλη, όλη η οικογένεια στηριζόταν πάνω σε αυτή τη βοήθεια. Και η μάνα της Ρούλας φρόντιζε μία κυρία κι εκεί υπήρχαν κάποια θέματα. Γιατί κι εκεί ακούγονταν πολλά. Αλλά περισσότερα δεν μπορώ να πω γι’ αυτό. Όπως και η αδερφή της, που κάποια στιγμή είχε μπλέξει με διάφορες παρέες εκεί και υπήρχε πρόβλημα στην οικογένεια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική ταράσσεται, όταν η Καλλιόπη τη βάζει σε κάποιες υποψίες για τον φονιά του Στεφανή

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ποιον υποπτεύεται η Κορίνα για την κλοπή των κοσμημάτων του Ακύλα;