Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεσπά η επιχειρηματίας «Ξεφτίλα, ντροπή, δεν θα γίνετε ποτέ άνθρωποι»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από βίντεο, μέσα από τα οποία περιέγραψε εκνευρισμένη ένα περιστατικό που της συνέβη σε μαγαζί της Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας ανέφερε ότι επισκέφτηκε ένα κατάστημα εστίασης γιατί είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Κάποια στιγμή, η ίδια ζήτησε από τους υπάλληλους να της φέρουν λίγο νερό για την σκυλίτσα της, την Άϊζα, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν να της το προσφέρουν, με αποτέλεσμα η ίδια να αποχωρήσει ενοχλημένη από το μαγαζί.

«Ζήτησα ένα μπολάκι και λίγο νερό και τι μου απαντάει; “Τα σκυλιά απαγορεύεται να πίνουν νερό μέσα στο μαγαζί”. Λέω δεν θα άκουσα καλά λέω, “ένα μπολάκι κάτι…” Όχι μου λέει, το υγειονομικό και τέτοια. Εν τω μεταξύ εκεί ήταν και εξωτερικός χώρος, που δεν έχει και σημασία αλλά ήταν και εξωτερικός χώρος. Σηκώνομαι πάνω και λέω “είστε απαράδεχτοι”», περιέγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Και στη συνέχεια σχολίασε: «Ο τυφώνας που χτύπησε την Φλόριντα θα είναι ψιχάλες σε σχέση με αυτό που θα σας κάνω εγώ εδώ μέσα. σηκωθήκαμε και φύγαμε, οπότε ντροπή σας, 32 βαθμούς έξω και είπατε να μην πιει ένα πλάσμα του Θεού. Ξεφτίλα, ντροπή», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη ενώ έγραψε: «Δεν θα γίνετε ποτέ άνθρωποι».

Νύχια – Nail trends: Οι πιό hot τάσεις της εποχής στα νύχια

Αναστασία Σιδηροπούλου: Μία “ρομαντική ψυχή” στο Love Island… η πολυτάλαντη Μοντέλο/fitness!