Νύχια – Nail trends: Οι πιό hot τάσεις της εποχής στα νύχια

Μια από τις πιο hot τάσεις της εποχής στα νύχια αποτελεί αυτή την στιγμή το αφηρημένο σχέδιο κι είναι ευφάνταστο. Αυτό που δεν έχει κάποια βάση, αυτό που δεν αντιγράφεται εύκολα, αυτό που ξεκινάει και… όπου βγει. Ένας από τους πιο δημιουργικούς τρόπους για να στολίσουμε τα νύχια μας κι ένας από τους πιο πολύπλοκους και «μπελαλίδικους» αν θέλετε και την άποψη των nail artists. Ωστόσο, πώς να το κάνουμε; Είναι hot και μας αρέσει και είναι ό,τι πιο ξεχωριστό έχει υπάρξει σαν trend. Φαντασία να υπάρχει και λίγη έμπνευση από τα ωραιότερα σχέδια που συγκεντρώσαμε για εσάς.

Matte αρμονία
Το ματ εφέ ανήκει κι αυτό στα πιο hot trends του φθινοπώρου και τώρα πια συνδυάζεται με το αφηρημένο σχέδιο. Το αποτέλεσμα δημιουργεί μια cozy αρμονία που παρασέρνει με το απαλό και καθησυχαστικό του ύφος.

Feminine lines
Το nail art αποτελεί κι αυτό μια μορφή τέχνης και τα νύχια είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο τα πιο ξεχωριστά σχέδια παίρνουν ζωή.

Classy marble
Παίξτε με τις αποχρώσεις, τολμήστε τις εντάσεις και αποκτήστε ένα μοναδικό σχέδιο που δύσκολα θα το δείτε έτσι ακριβώς σε άλλα νύχια. Υπερβολικά σοφιστικέ.

Animal print lover
Leopard, ζέβρες, snake prints και Δαλματίας χαρίζουν έμπνευση και μια wild αισθητική που κρίνεται απαραίτητη μέσα στην ζούγκλα της πόλης.

Liquid illusion
Νέα τεχνική αποτελεί το υγρό εφέ που τελευταία βλέπουμε να στολίζει τα πιο τέλεια νύχια. Εφαρμόζεται πάνω από αφηρημένα σχέδια και δείχνει απλά φανταστικό.

Neon νότες
Τα φλούο χρώματα δεν θα βγουν ποτέ εκτός μόδας, ειδικά τώρα που παρουσιάζονται με τον πιο chic τρόπο μέσα από abstract designs πάνω σε καθαρό καμβά. Προτιμήστε να τα εφαρμόσετε πάνω σε clean nails για να διατηρήσετε την εικόνα πιο καθαρή, ή γιατί όχι, μπερδέψτε όλα τα neon χρώματα μαζί!

Ένταση και φαντασία
Αν και τα αφηρημένα σχέδια αποτελούν σούπερ τάση, είναι δύσκολο να αντιγραφούν, αφού αυτό εξαρτάται κατά κύριο λόγο από το ταλέντο της nail artist που θα σας τα φτιάξει. Κι ελπίζουμε να έχει περίσσειο, προκειμένου να βγάλει το συγκεκριμένο τέλειο σχέδιο.

Mocha Cappuccino
Τέλος, για τους λάτρεις του καφέ κρατήσαμε τα πιο απολαυστικά και ζεστά χρώματα του φθινοπώρου. Οι neutral τόνοι αποτελούν must της εποχής και συνδυάζονται άψογα με την πιο χουχουλιάρικη διάθεση και την πιο ωραία, ζεστή κούπα καφέ!

Επέστρεψε στην τηλεόραση ο «Νικόλας» του «Κωνσταντίνου και Ελένης» – Δεν θα πιστεύετε τι κάνει

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεσπά η επιχειρηματίας «Ξεφτίλα, ντροπή, δεν θα γίνετε ποτέ άνθρωποι»