Ξανθιά, σοφιστικέ, έπαιξε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Στέλιου Μάινα

Latest

Στέλιος Μάινας – Κάτια Σπερελάκη: Μαζί για περισσότερα από 30 χρόνια

Το ζευγάρι που μέχρι και το καλοκαίρι του 2021 συμπρωταγωνιστούσε στην παράσταση Ο Κήπος, είναι παντρεμένο εδώ και πάνω από 30 χρόνια κι έχει αποκτήσει ένα παιδί μαζί, τον σκηνοθέτη Ιωσήφ Μάινα. Οι κοινές τους συνεργασίες είναι σπάνιες. Το ίδιο και οι κοινές τους εμφανίσεις, αφού οι δύο ηθοποιοί προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σύζυγος του Στέλιου Μάινα, Κάτια Σπερελάκη, στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Εκτός από την αγάπη τους για το θέατρο, ο Στέλιος Μάινας και η Κάτια Σπερελάκη μοιράζονται την αγάπη τους για τη συγγραφή και τη λογοτεχνία. Ο Στέλιος Μάινας, έχει γράψει ένα ακόμα βιβλίο με τίτλο Τα φαινόμενα απατούν, ενώ η Κάτια Σπερελάκη έχει γράψει δύο θεατρικούς μονολόγους τους οποίους έχει ερμηνεύσει η ίδια στη σκηνή, ενώ έχει μεταφράσει πολυάριθμα θεατρικά κείμενα, αλλά και λογοτεχνικά έργα.

Τηλεοπτικά, θα την θυμάσαι σίγουρα από τον ρόλο της στο Κωνσταντίνου και Ελένης, ως Αλεξάνδρα της υψηλής κοινωνίας που είχε αρραβωνιαστεί των Κωνσταντίνο Κατακουζηνό.

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, η σύζυγός του δεν θα μπορούσε να μην έχει ενεργό ρόλο στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου. Ο Στέλιος Μάινας και η Κάτια Σπερελάκης βρέθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο στο πάνελ της παρουσιάσης του βιβλίου και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

«Επαγγελματικά δεν στέκει να είσαι μόνιμα μαζί με τον άλλο. Όταν τύχει, όταν είναι οι συνθήκες και το έργο κατάλληλο νομίζω ότι μπορεί να συμβεί. Το να είναι σαν επιχείρηση οικογένειακή… δεν», είχε πει για τις σπάνιες θεατρικές της συνεργασίες με τον σύζυγό της, Στέλιο Μάινα, η Κάτια Σπερελάκη σε κοινή τους συνέντευξη στην εκπομπή φλΕΡΤ. «Αν τυχαίνει να είσαι μαζί καλώς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πας πακέτο. Οι θίασοι των ζευγαριών ήταν της μόδας τη δεκαετία του ’60», συμπλήρωνε ο Στέλιος Μάινας.

Στην ίδια συνέντευξη ο Στέλιος Μάινας μιλούσε για το ταλέντο της Κάτιας Σπερελάκη στην μετάφραση κι η Κάτια Σπερελάκη παραδεχόταν ότι ο Στέλιος Μάινας είναι πολύ προστατευτικός και τρυφερός. Παραδέχονταν επίσης ότι μεταξύ τους είναι «Χαρακτήρες μάλλον αντίθετοι, αλλά έχουμε καταφέρει να συντονιστούμε».

Πηγή:

Latest

«Πρόδωσε» το μυστικό της Ζέτας Μακρυπούλια η μητέρα της; «Στην Πάρο παντρεύεται το Ζετάκι μου…»

Κριστιάνο Ρονάλντο-Χορχίνα: Με αυτή τη ΦΩΤΟ διέψευσαν όλες τις φήμες