Κριστιάνο Ρονάλντο-Χορχίνα: Με αυτή τη ΦΩΤΟ διέψευσαν όλες τις φήμες

Με μια φωτογραφία μέσα στα… μέλια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκες διέψευσαν τις φήμες που ήθελαν τη σχέση τους να βρίσκεται σε σοβαρή κρίση.

Ρεπορτάζ στην Πορτογαλία ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες ότι η κρίση του διάσημου ζευγαριού βρίσκεται σε μεγάλη κρίση.

Ο Ρονάλντο φερόταν να να έχει κουραστεί από τη στάση της συντρόφου του, η οποία περιγράφεται ως «αναγκαστική, επιπόλαιη και μακριά από την πραγματικότητα».

«Ο Ρονάλντο δεν είναι ευτυχισμένος. Η Χεορχίνα περνάει τη μέρα της κολλημένη σε ένα εμπορικό κέντρο στο Ριάντ και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο Κριστιάνο αρχίζει να μη βρίσκει αστεία αυτή την ιστορία. Δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ξοδεύει, να ξοδεύει και να ξοδεύει. Και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι νομίζει ότι είναι στο ύψος του Κριστιάνο. Βάζει τον εαυτό της σε ένα βάθρο και δεν του αρέσει καθόλου» είπε σχετικά δημοσιογράφος σε εκπομπή της πορτογαλικής τηλεόρασης.

Ο Κριστιάνο θέλησε να απαντήσει με… πράξεις στις φήμες και έτσι έβγαλε την Χεορχίνα για δείπνο, έδωσαν ένα φιλί στο στόμα, τσούγκρισαν τα ποτήρια τους γιορτάζοντας την αγάπη τους και έβγαλαν και την απαραίτητη φωτογραφία για να ενημερώσουν τους θαυμαστές τους και να διαψεύσουν τις… κακές γλώσσες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Latest

Ξανθιά, σοφιστικέ, έπαιξε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Στέλιου Μάινα

Βίκυ Κάβουρα: «Δεν κρύβω ότι είμαι ευτυχισμένη με τη σχέση με τον Τζαβέλλα»