Βρισηίδα Ανδριώτου: Δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία και μοιράζει υπογλώσια! – φωτογραφίες

Πριν μερικά χρόνια η η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν  ένα μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη, η οποίο μάλιστα ήταν κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη και τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό με τις φωτογραφίες τους.

Η συμμετοχή της στο Survivor πέρσι την έκανε αρκετά δημοφιλής ενώ όπως φαίνεται η ίδια βρήκε και τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του φαρμακοποιού από το Κερατσίνι Σπύρο Μαρτίκα.

Μάλιστα  το ζευγάρι μετά από λίγους μήνες από την επιστροφή τους από τον Άγιο Δομίνικο αποφάσισαν να συγκατοικήσουν μαζί στον Πειραιά  παρόλες τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν άμεσα.

Το ζευγάρι μάλιστα δέχτηκε την πρόσκληση της παραγωγής του Survivor All Star για να δώσει το παρών στον Άγιο Δομίνικο κάτι το οποίο έγινε.

Όταν η Βρισηίδα γονάτιζε το Instagram με φωτογραφίες που προκαλούσαν καύσωνα

Η Βρισηίδα όμως δεν κατάφερε να μείνει μέσα στο παιχνίδι αφού ένα πρόβλημα στον αυχένα και περισσότερο τα λέγαμε εμείς η  άσχημη ψυχολογική της κατάσταση, αφού η παραγωγή την χώρισε από τον σύντροφό της,  την οδήγησαν στο να δηλώσει οικειοθελή αποχώρηση.

Πλέον το μοντέλο είναι και μία γνωστή μου φαίνεσαι η οποία ανεβάζει διαρκώς τα νούμερα των followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ διαθέτει λογαριασμός και στα υπόλοιπα social media στα οποία  έχει προσφέρει μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο που υπάρχουν μέσα σε αυτά.

Η πιο χαρακτηριστική φωτογραφία της Βρισηίδα Ανδριώτου που την έχει κάνει να ξεχωρίζει εδώ και χρόνια είναι αυτή στην οποία θα την βρείτε γονατιστή στην παραλία να μας δείχνει τις «καρύδες» της και να ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω είναι πραγματικά εντυπωσιακή και πανέμορφη.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Βασιλική κάνει αίτηση διαζυγίου

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίζεται ολόγuμνη και… σταυροπόδι – φωτογραφίες