Viral video: Το τσιφτετέλι χορεύτριας που «παρέλυσε» το YouTube και ξεπέρασε τις 5.000.000 προβολές (ΒΙΝΤΕΟ)

Latest

Έχουμε δει τσιφτετέλια και τσιφτετέλια. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με εντυπωσιακά χορευτικά. Ωστόσο, η Oxana Bazaeva, είναι η χορεύτρια που κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ τον ανταγωνισμό, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 5.000.000 προβολές.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό χορευτικό σετ γεμάτο στρας, η πανέμορφη χορεύτρια χόρεψε με την καρδιά της Belly Dance και το μόνο σίγουρο ότι είναι ότι όποιος την δει θα εντυπωσιαστεί.

Διαβάστε επίσης: Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα ο Τζούρισιτς!

Δείτε το βίντεο

Τα «πέταξε» όλα και έκανε χαμό: Το τσιφτετέλι παρουσιάστριας που έβαλε «φωτιά» στο πλατό

Έχουμε δει και αν έχουμε δει καθηλωτικά τσιφτετέλια σε μικρή και μεγάλη οθόνη, όπως το τσιφτετέλι της της Ευρυδίκης Βαλαβάνη πριν χρόνια που συζητήθηκε.

Ένα από τα τσιφτετέλια που θα «συγκινήσουν» τον ανδρικό πληθυσμό είναι και αυτό που ακολουθεί, με ξανθιά παρουσιάστρια να δίνει ρέστα.

Το τσιφτετέλι της νύφης που μαγνήτισε τα βλέμματα

Αυτό το τσιφτετέλι της νύφης ήρθε ουρανοκατέβατο… Έβγαλε το νυφικό και άλλαξε… κυριολεκτικά πρόσωπο και μεταμορφώθηκε σε επαγγελματία χορεύτρια. Έχουμε δει πολλές νύφες να χορεύουν τσιφτετέλι στο γλέντι του γάμου τους, αλλά αυτό παρακάτω είναι τελείως διαφορετικό. Η γυναίκα έβαλε την στολή και έκανε ένα show έκπληξη στον σύζυγό της.

Τους άφησε όλους άφωνους και από όσο φαίνεται το είχε προγραμματισμένο, μιας και η χορογραφία και τα λικνίσματά της είναι εξαιρετικά.

Δείτε το βίντεο

Καλομοίρα: Τα παιδιά μου θα με δουν live για πρώτη φορά στη σκηνή (ΒΙΝΤΕΟ)

Latest

Το ζευγάρι που είναι δύο χρόνια μαζί και δεν έχει ακουμπήσει ο ένας τον άλλον: «Είμαστε Χριστιανοί, θα φιληθούμε μετά τον γάμο»