Το ζευγάρι που είναι δύο χρόνια μαζί και δεν έχει ακουμπήσει ο ένας τον άλλον: «Είμαστε Χριστιανοί, θα φιληθούμε μετά τον γάμο»

Latest

Η Kaytlin O’Neall και ο Drew είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια ωστόσο δεν έχουν καν φιληθεί. Ο λόγος βρίσκεται στα θρησκευτικά πιστεύω του ζευγαριού ενώ η νεαρή κοπέλα έχει γίνει viral μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok όταν αποκάλυψε αυτή την πληροφορία.

Το σχετικό βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει 2,4 εκατομμύρια προβολές και 3.700 σχόλια. Στην ανάρτησή της, αποκάλυψε επίσης κάποιες από τις πιο “κλασικές” αντιδράσεις που αντιμετωπίζει όταν το αποκαλύπτει σε κάποιον. Φυσικά, το συγκεκριμένο βίντεο έγινε viral και ακολούθησε και άλλο ένα, όπου εξήγησε ακόμη περισσότερο την απόφασή της.

Διαβάστε επίσης: Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα ο Τζούρισιτς!

Φιλί μετά το γάμο για αυτό το viral ζευγάρι στο TikTok

Όπως αποκαλύπτει η νεαρή κοπέλα: Πριν αρχίσουμε να βγαίνουμε με τον Drew σκεφτόμουν να καθίσω κάτω και να το συζητήσω μαζί του και ήμουν κάπως νευρική για το πως θα αντιδράσει. Του είπα ότι δεν ήθελα να τον φιλήσω μέχρι τον γάμο και το δέχθηκε. Μου είπε πως και εκείνος σκεφτόταν το ίδιο».

Ενώ από μεριάς του ο σύντροφος της δήλωσε χαρακτηριστικά: «ότι κάνουμε είναι για να προστατεύσουμε αυτό που έχουμε και να κοιτάξουμε το μέλλον. Θέλω να παντρευτώ αυτό το κορίτσι με όλο μου το είναι».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Latest

Viral video: Το τσιφτετέλι χορεύτριας που «παρέλυσε» το YouTube και ξεπέρασε τις 5.000.000 προβολές (ΒΙΝΤΕΟ)

Latest

Εξομολογητικός ο Άγγελος Λάτσιος – «Μέσα από αυτή την αλλαγή στην ζωή μου…»