Vintage: Η Ζωή Λάσκαρη γυμνή στο Playboy – Η φωτογράφιση που είχε προκαλέσει σάλο (ΦΩΤΟ)

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν από τις μεγαλύτερες πρωταγωνίστριες του κινηματογράφου τις δεκαετίες ’60 και ’70.

Συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες και στο θέατρο και με όλα τα αστέρια του σινεμά. Η καριέρα της γράφτηκε με χρυσά γράμματα, αγαπήθηκε και λατρεύτηκε από το κοινό για τον δυναμισμό και την ομορφιά της.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας, κατηγορήθηκε για την άνεση της με το γυμνό σώμα. Η ίδια είχε πει σε συνέντευξη της στον Λευτέρη Παπαδόπουλο: «Το ότι εμφανίζομαι γυμνή σε διάφορες ταινίες δεν το θεωρώ καθόλου πρόστυχο ή ανήθικο. Αγαπώ το κορμί μου, έχω συμφιλιωθείτε τη γύμνια μου και γυμνή κολυμπάω και στη θάλασσα. Όχι βέβαια στο Φάληρο, αλλά σε όλες τις απόμερες γωνιές της Μυκόνου».

Ήταν το 1985, όταν η Ζωή Λάσκαρη προκάλεσε αναβρασμό με τη φωτογράφισή της για το Playboy. Η ηθοποιός πόζαρε στην Δήλο ξεσηκώνοντας αντιδράσεις ακόμη και στη Βουλή, καθώς δεν είχε δοθεί άδεια για φωτογράφιση σε αρχαιολογικό χώρο.

Το περιοδικό, πάντως, κυκλοφόρησε κανονικά κάνοντας ρεκόρ πωλήσεων.

Οι φήμες της εποχής ήθελαν την Ζωή Λάσκαρη να έχει λάβει για την φωτογράφιση το αστρονομικό ποσό των 15 εκατ. δραχμών. Η ίδια ωστόσο είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι έλαβε την οποιαδήποτε αμοιβή για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση.

Η Γουάντα Νάρα προκαλεί στο Instagram: Ακατάλληλο για ανηλίκους… (pics)

«Σάρωσε» χθες ο Σασμός: Η σκηνή που συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό – Αποθέωση στο Twitter για αυτή την ερμηνεία