«Σάρωσε» χθες ο Σασμός: Η σκηνή που συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό – Αποθέωση στο Twitter για αυτή την ερμηνεία

Συγκλονιστικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας “Σασμός”. Βρισκόμαστε μία ανάσα από τον δεύτερο μεγαλύτερο γάμο τoυ Σασμού από την αρχή της σεζόν και τα πρώτα καρέ που αποκαλύφθηκαν μας έδειξαν ότι πρόκειται για μία κορυφαία σεναριακά στιγμή.

Ο Αντώνης κοιτά κατάματα τον δολοφόνο του στον Σασμό

Το πλάνο με τον Αντώνη να κοιτά κατάματα τον δολοφόνο του είναι συγκλονιστικό, τη στιγμή που μόλις έχει παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του, την Μαρίνα του. Η υπόσχεση, το νέο τραγούδι αλλά και η αντίδραση του Twitter με τις αποκαλύψεις.

«Μην μας πειράξετε τον Αντώνη»

Αμέτρητες και πάλι οι προειδοποιήσεις του κοινού του Σασμού προς τον Alpha για την κατάληξη του ρόλου του Δημήτρη Ήμελλου, του αγαπημένου αστυνόμου Αντώνη Φραγκιαδάκη που ντύνεται γαμπρός.

Αν είσαι από εκείνες που έτυχε να δεις και την ταινία «Ο Ράφτης» στην οποία ήταν πρωταγωνιστής ο ηθοποιός και γνώρισε πολλές διεθνείς διακρίσεις την περσινή χρονιά και επίσης τον παρακολουθείς από την αρχή της σειράς, θα έχεις καταλάβει το εύρος του ταλέντου του.

Η συγκλονιστική στιγμή του γάμου στον Σασμό

Τα πρώτα πλάνα από τον ματωμένο γάμο του Σασμού και η απόλυτη έκπληξη με την Καλλιόπη & τον Παύλο

Ένα όμως μόλις καρέ από την συγκλονιστική σκηνή του ματωμένου του γάμου με την Μαρίνα που μόλις αποκαλύφθηκε, θα σε κάνει να τον εκτιμήσεις λίγο παραπάνω. Να κοιτά κατάματα τον Ευθύμη Φαρμάκη που οπλίζει το όπλο του εναντίον του. Το κοινό στο Twitter σοκαρίστηκε αλλά και συγκινήθηκε με την αποκάλυψη του τρέιλερ από το επίσημο προφίλ του Alpha στο Twitter.

Το ίδιο όμως κοινό, έσπευσε να προειδοποιήσει πως δεν θέλει νεκρό τελικά τον αστυνόμο. Δεν θέλει να χαλάσει αυτή η μαγεία του με την Μαρίνα. Το έχουν γράψει πολλές φορές στα social media και ούτε μπορούμε να φανταστούμε τι θα γίνει μόλις συμβεί σεναριακά, το αντίθετο.

“Κερί αναμμένο”, το νέο τραγούδι του Σασμού

Και μετά τον κορυφαίο γάμο του Δημήτρη Λάλου και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου ως Μαθιός και Βασιλική, ετοιμαζόμαστε για τον γάμο Αντώνη και Μαρίνας και ήδη έχουμε και νέο τραγούδι με τίτλο «Κερί αναμμένο» σε μουσική Νίκου Τερζή και με ερμηνευτή τον κορυφαίο κρητικό τραγουδιστή Βασίλη Σκουλά.

Εχει αρκετή αγωνία ακόμα η σειρά μιας και οι σεναριογράφοι της έχουν βάλει καθ΄όλα την φαντασία τους να δουλεύει. Περιμένουμε με κομμένη την ανάσα να δούμε τις εξελίξεις.

Vintage: Η Ζωή Λάσκαρη γυμνή στο Playboy – Η φωτογράφιση που είχε προκαλέσει σάλο (ΦΩΤΟ)

Ιωάννα Μαλέσκου: Παντρεύεται πριν γεννήσει – H αγγελία γάμου της παρουσιάστριας