Βίκυ Κάβουρα: Περπατά σε αμμώδη παραλία και είναι σκέτος πειρασμός

Δείτε βίντεο

Αναμφίβολα, η Βίκυ Κάβουρα είναι μία από τις πιο όμορφες και αισθησιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Με τον αυθορμητισμό και το ταπεραμέντο της, το νάζι και το ωραίο κορμί της, κερδίζει εύκολα το θαυμασμό του ανδρικού πληθυσμού.

Και χθες, Κυριακή 17/4, «έφερε» το καλοκαίρι στο Instagram, όταν δημοσίευσε στη σελίδα της εταιρείας της ένα παιχνιδιάρικο βίντεο από αμμώδη παραλία. Στο κλιπ, φορά ένα hot μπικίνι του brand της και έχει τα ξανθά μαλλιά της κάτω. Ξεχειλίζοντας θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση, κάνει μία στροφή γύρω από τον εαυτό της και περπατά με γρήγορο ρυθμό μέχρι τη θάλασσα. Δεν μπαίνει, όμως, μέσα, στέκεται εκεί και είναι… σκέτος πειρασμός.

Το λευκό μπικίνι bottom κολακεύει τους γλουτούς της, ενώ το ροζ top-τριγωνάκι αναδεικνύει το στήθος της. Βέβαια, με τέτοιες αναλογίες, ό,τι μαγιό και να φορέσει, θα είναι το ίδιο εντυπωσιακή. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα μαλλιά της, τα οποία πέφτουν ίσια στην πλάτη της.

«🌞🌞🌊 Can’t wait for summer!!!» σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησής της και την καταλαβαίνουμε απολύτως, δεδομένου ότι ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 18/4, είναι συννεφιασμένος και η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 15 βαθμούς Κελσίου. Σε έξι μέρες, ωστόσο, έχουμε Πάσχα, το καλοκαίρι 2022 βρίσκεται προ των πυλών και αυτό, ευτυχώς, δεν μπορεί να αλλάξει!

 

 

Συνταγή: Μελιτζάνες ογκρατέν

Βαλάντης: Το Survivor και «η στρατηγική εξόντωσής του» από τους πρώην συμπαίκτες του