Βαλάντης: Το Survivor και «η στρατηγική εξόντωσής του» από τους πρώην συμπαίκτες του

«Ο κόσμος με ξέρει καλλιτεχνικά, δεν με έχει δει να έρχομαι σε αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο» υποστηρίζει ο τραγουδιστής

Στην εκπομπή «STATUS» βρέθηκε ο Βαλάντης και μίλησε στον Κωνσταντίνο Καμέα για τη συμμετοχή του στο Survivor, εξηγώντας τον λόγο που έβγαλε ένα άσχημο προφίλ προς το τηλεοπτικό κοινό.

«Πριν από 3 χρόνια είχα προετοιμαστεί για να μπω στο Nomads, αλλά βρέθηκα με όγκο στο νεφρό και έμεινα πίσω και έχασα το μισό νεφρό μου για να απαλλαγώ από τον όγκο. Μέσα στο 20ήμερο, που με κάλεσαν από το Survivor, ήμουν εντελώς απροετοίμαστος.

Ο κάθε άνθρωπος έχει δύο εαυτούς. Ο ένας είναι ο καλός, όταν μιλάει με νορμάλ ανθρώπους χωρίς προβλήματα και ο άλλος είναι ο κακός εαυτός μας. Δυστυχώς, είδατε μόνο τον κακό εαυτό μου.

Ο κόσμος με ξέρει καλλιτεχνικά, δεν με έχει δει να έρχομαι σε αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο. Όταν ήρθα στην Ελλάδα και είδα τα μονταρισμένα επεισόδια, είπα είχε δίκιο ο κόσμος, γιατί φαινόμουν όντως ένα τέρας.

Ήταν συντονισμένη η προσπάθεια από τους συμπαίκτες μου, από την αρχή είχαν πέσει πάνω μου λόγω της δημοφιλίας μου ότι αυτός ο παίκτης είναι επικίνδυνος, όσο πιο γρήγορα να τον φάμε… Υπήρξε στρατηγική για εξόντωση όσο πιο γρήγορα γινόταν» δηλώνει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

 

Βίκυ Κάβουρα: Περπατά σε αμμώδη παραλία και είναι σκέτος πειρασμός

Χριστίνα Παππά: Η συμβουλή της Αλίκης Βουγιουκλάκη και οι κλέφτες που… της χαμογελούσαν