Πάολα : Λικνίζεται πάνω σε «βουνό» από γαρύφαλλα και προκαλεί πανικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η Πάολα να έχει ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στο νυχτερινά κέντρο που τραγουδούσε τον χειμώνα, αλλά συνεχίζει να αναρτά βίντεο από τις βραδιές που έβγαινε στην πίστα.

Μέσω Instagram, η τραγουδίστρια έκανε μια αναδρομή στην προηγούμενη σεζόν και ανέβασε ένα βίντεο, από τη στιγμή που εκατοντάδες γαρύφαλλα σε πανέρια την έχουν «περικυκλώσει» στη σκηνή, την ίδια ώρα που θαμώνες εξακολουθούν να της πετάνε λουλούδια.

Στο κλιπ, η Πάολα φορά ένα αστραφτερό μίνι φόρεμα με κρόσια και χορεύει δίπλα στους μουσικούς που τη συνοδεύουν. Την ίδια ώρα κι ενώ κάνει μερικά βήματα στην πίστα, σπρώχνει με τα πόδια της μερικά πανέρια για να μπορέσει να χορέψει πριν ξαναπεί το ρεφρέν από ένα τραγούδι.

Τις προάλλες, η Πάολα ανέβασε ακόμη ένα βίντεο από μία διαφορετική βραδιά στο ίδιο κέντρο διασκέδασης. Στο συγκεκριμένο κλιπ, η Πάολα χορεύει από την πίστα το «Ακυβέρνητο καράβι» με τον γνωστό δικό της τρόπο, τον οποίο όμως οι ακόλουθοί της βρήκαν υπερβολικό.

Οι απότομες κινήσεις τη λαϊκής τραγουδίστριας, σχολιάστηκαν σε μεγάλο βαθμό αρνητικά κάτω από το βίντεο που ανάρτησε στο προφίλ της.

«Τι βλακείες κάνει;», «Με τα κουνήματα..δεν το έχει», «Αίσχος» έγραψαν ορισμένοι. Από την άλλη πλευρά, οι θαυμαστές της, την αποθέωσαν σχολιάζοντας το κλιπ με emoji από καρδιές και φωτιές.

View this post on Instagram

Latest

Ζει σαν βασιλιάς ο Trannos: Η χλιδάτη βίλα με την τεράστια πισίνα που ξεχωρίζει -«Δουλεύω 14 ώρες τη μέρα» λέει ο ίδιος

Έμα Στόουν: Δεν είναι πλέον φλογερή κοκκινομάλλα – Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)