Έμα Στόουν: Δεν είναι πλέον φλογερή κοκκινομάλλα – Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Έμα Στόουν έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, αποχαιρετώντας το αγαπημένο της κόκκινο χρώμα στα μαλλιά.

Η ηθοποιός άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, αλλά και το μήκος τους.

Ο κομμωτής της ηθοποιού δημοσίευσε μία φωτογραφία της στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, στην οποία η ηθοποιός ποζάρει κοιτώντας τον φακό με κατάξανθα μαλλιά.

Η ηθοποιός επέστρεψε στο κλασικό χρώμα, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από followers.

Η Έμα Στόουν αγαπήθηκε ως κοκκινομάλλα

Η Έμα Στόουν γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου το 1988 στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Γνωστή για τη φυσική της γοητεία, τη γεροδεμένη φωνή της και την προσαρμοστικότητα σε ένα ευρύ φάσμα ρόλων.

Απέκτησε την πρώτη της υποκριτική εμπειρία παίζοντας στο Valley Youth Theatre στο Phoenix. Κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς στο γυμνάσιο, έπεισε τους γονείς της να της επιτρέψουν να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού. Εκείνη και η μητέρα της πήραν ένα διαμέρισμα εκεί και η Στόουν έκανε κατ’ οίκον μαθήματα μεταξύ των οντισιόν. Ο πρώτος της ρόλος ήρθε το 2005 όταν πήρε το ρόλο της Laurie Partridge στο The New Partridge Family.

Η Έμα Στόουν (το κανονικό της όνομα είναι Έμιλι) επέλεξε το όνομα «Έμα» όταν έκανε εγγραφή στο Σωματείο Ηθοποιών (Screen Actors Guild – SAG) και το όνομα «Έμιλι Στόουν» ήταν ήδη καταχωρημένο. Η οικογένεια και οι φίλοι της την φωνάζουν Έμιλι.

Αν και είναι γνωστή ως κοκκινομάλλα, η Στόοουν στην πραγματικότητα είναι φυσική ξανθιά. Κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο της ρόλο ως έφηβη, αφού πρώτα έβαψε τα μαλλιά της καστανά σκούρα. Ο κινηματογραφικός παραγωγός Τζαντ Άπατοου την άλλαξε από μελαχρινή σε κοκκινομάλλα για το ρόλο της στην ταινία Superbad.Επέστρεψε στο ξανθό για την ταινία The Amazing Spider-Man.Η Στόουν μετακόμισε από το Λος Άντζελες στο Γκρίνουϊτς Βίλατζ της Νέας Υόρκης το 2009.

Το 2015 μετακόμισε πίσω στο Λος Άντζελες. Έχει έναν σκύλο, τον Ρεν (Ren). Η μητέρα της Στόουν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και θεραπεύτηκε το 2008. Το 2010 για να γιορτάσει τα δυο χρόνια από τη θεραπεία της μητέρας της, η Στόουν έγραψε ένα γράμμα στον Πωλ Μακάρτνεϊ ζητώντας του να ζωγραφίσει δυο πόδια πουλιών, επειδή το τραγούδι «Blackbird» των Beatles από το 1968 είναι το αγαπημένο τραγούδι της μητέρας της.

Πάολα : Λικνίζεται πάνω σε «βουνό» από γαρύφαλλα και προκαλεί πανικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατηθείτε: Με νέο βίντεο η Μπερίλ ΜακΚίσικ… ρίχνει το Instagram! (video)