Ο Νίκος Μουρατίδης αποκαλύπτει αδυναμίες στη φωνή της Μαρίνας Σάττι

Ήταν άρρωστη, έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και δεν ξέρω αν έπαιρνε και κορτιζόνη για να ανοίξει η φωνή” εξηγεί ο Νίκος Μουρατίδης.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα εμφανίστηκε ο Νίκος Μουρατίδης το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να σχολιάσει την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι με το τραγούδι “Ζάρι” στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024 την προηγούμενη βραδιά. Ο έμπειρος ραδιοφωνικός παραγωγός τόνισε τα λάθη στην ερμηνεία της εκπροσώπου της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουρατίδης δήλωσε πως “όταν το άκουσα στα ακουστικά μου δεν ήταν καλό, είχε πολλά λάθη. Αυτό εξηγείται γιατί ήταν άρρωστη, έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και δεν ξέρω αν έπαιρνε και κορτιζόνη για να ανοίξει η φωνή. Χθες που το είδα, δεν ενθουσιάστηκα. Είπα ‘ωραίο είναι’ αλλά δεν ενθουσιάστηκα όπως όταν είχα δει το βίντεοκλιπ. Μου έλειψε πάρα πολύ ο κύριος με το πνευστό! Ήταν αυτό που θα μου έκανε τη διαφορά και απορώ γιατί δεν τον έβαλαν”.

“Η Μαρίνα μου αρέσει πάρα πολύ! Και το στυλ της και η αισθητική της και τα τραγούδια της. Την παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή, από τη συγκλονιστική διασκευή στο ‘Θα σπάσω κούπες’. Έχει δουλέψει πάρα πολύ η κοπέλα και είμαι πολύ φαν. Χθες όμως δεν ενθουσιάστηκα. Έπεσε και ο Ελβετός αμέσως μετά, ο οποίος ήταν εξαιρετικός”.

“Πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα αύριο, Σάββατο. Πρέπει να αποκτήσει πιο σταθερή φωνή. Όταν είσαι άρρωστος και παίρνεις φάρμακα, αυτά κάπως επηρεάζουν την ερμηνεία σου και χωρίς να το καταλάβεις δεν έχεις την ίδια ενέργεια που έχεις όταν είσαι υγιής”, πρόσθεσε επίσης ο Νίκος Μουρατίδης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Written by admin

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προειδοποιεί τον Δημήτρη Παπανώτα: “Κίνδυνος χαρακτηρισμού ως πολιτικό πρόστυχο”

Η Καλομοίρα είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη Eurovision στην Ελλάδα