Βασίλισσα Λετίσια: Το τολμηρό εξώπλατο φόρεμα που κουρέλιασε το πρωτόκολλο – φωτο

Μια κομψή αλλά και τολμηρή εμφάνιση πραγματοποίησε η βασίλισσα Λετίσια συνοδεύοντας τον σύζυγό της βασιλιά Φελίπε. Το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας πήγε στο Βασιλικό Θέατρο και εγκαινίασε την έναρξη της θεατρικής σεζόν 2022/2023.

Οι δυο τους παρακολούθησαν την αναβίωση της όπερας Aída, του Τζουζέπε Βέρντι στη Μαδρίτη.

Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη εκδήλωση της βασίλισσας Λετίσια από τότε που επέστρεψε από την επίσκεψή της στη Γερμανία την περασμένη εβδομάδα όπου έκανε μια σειρά από απίθανες εμφανίσεις.
Η φετινή σεζόν θα διαρκέσει έως τις 14 Νοεμβρίου και η όπερα Aída, του Τζουζέπε Βέρντι θα παρουσιαστεί 20 φορές στο Θέατρο κατά τη διάρκεια της. Το σκηνικό της όπερας σχεδιάζει ο σκηνογράφος Hugo de Ana και τη μουσική διεύθυνση έχουν οι Nicola Luisotti, Daniel Oren και Diego García Rodríguez.

Η έναρξη της σεζόν του Βασιλικού Θεάτρου είναι ένα από τα βασικά γεγονότα του Ισπανικού Βασιλικού Ημερολογίου. Συνήθως, είτε ο βασιλιάς Φελίπε και η σύζυγός του είτε η βασίλισσα Σοφία παρευρίσκονται στα εγκαίνια.

Για την έξοδό της η 50χρονη Λετίσια έκανε φύλλο και φτερό το royal πρωτόκολλο που προβλέπει ότι οι βασίλισσες πρέπει να ακολουθούν κάποια στιλιστικά στάνταρντ. Ένα από αυτά είναι ότι δεν πρέπει να δείχνουν γυμνό δέρμα, εκτός φυσικά από τα χέρια και τα πόδια τους από το γόνατο και κάτω. Όμως η Λετίσια δεν συμβιβάζεται με τα “πρέπει” και αποφάσισε να μας δείξει την γυμνασμένη πλάτη της.

Η royal στήριξε το ισπανικό brand Miphai επιλέγοντας ένα ασύμμετρο navy blue μίντι φόρεμα από κρεπ ύφασμα.

Πρόκειται για το φόρεμα Paris, αξίας 195 ευρώ με φούστα με μεγάλο βολάν για εντυπωσιακή κίνηση και εντυπωσιακή λαιμόκοψη.Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με σκουλαρίκια Sibela, μεταλλιζέ slingback γόβες και τσάντα, Μagrit.
Όμως αυτό που έκλεψε τα βλέμματα ήταν το σέξι άνοιγμα του φορέματος στην πλάτη που ήταν αρκετά τολμηρό.
Aν και οι royals δεν φορούν εξώπλατα, η Λετίσια έκανε τη διαφορά και ήταν πολύ εντυπωσιακή.

Μάλιστα, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα πόδια της, δεν αποχωρίστηκε τις ψηλοτάκουνες γόβες της, αν και όπως φάνηκε είχε προσθέσει ανατομικούς πάτους για να είναι πιο άνετες.Η ισπανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα El Mundo, αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι η Λετίσια πάσχει από δύο επώδυνες παθήσεις που την ταλαιπωρούν, με τον γιατρό της να της έχει προτείνει να φοράει πιο συχνά φλατ παπούτσια.

Συγκεκριμένα, πάσχει από χρόνια μεταταρσαλγία, δηλαδή πόνους στο πρόσθιο μέρος του ποδιού, καθώς και από νεύρωμα Morton στο δεξί της πόδι. Αυτή η πάθηση μπορεί να προκαλέσει οξύ, καυστικό πόνο στο πέλμα ή μούδιασμα, κάτι που γίνεται ακόμη πιο έντονο όταν φοράει ψηλά τακούνια.

Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκε με όγκο και υποβλήθηκε σε επέμβαση

Άννα Ανδριανού: “Είκοσι χρόνια μαζί και τώρα φεύγει. Η παρουσία της μας έκανε καλύτερους και πιο σοφούς”