Βάνα Μπάρμπα: «Δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές» (VIDEO)

Στο «Πρωινό μας» μίλησε σήμερα η Βάνα Μπάρμπα, την οποία «τσάκωσε» η κάμερα της εκπομπής στο αεροδρόμιο, επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στη Ρώμη.

Η δημοφιλής ηθοποιός και πρώην δημοτική σύμβουλος στον δήμο Γλυφάδας αποκάλυψε ότι βρέθηκε στην Ιταλία μαζί με την κόρη της Φαίδρα, για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Είχα πάει με την κόρη μου στη Ρώμη και ήταν πολύ όμορφα. Το ταξίδι συνέπεσε με τα γενέθλιά μου αλλά πήγα για άλλους, ιατρικούς λόγους… Πήρα τη γνώμη κι άλλων ανθρώπων και ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά με την υγεία μου, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο» δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Επίσης, αποκάλυψε ότι – εξαιτίας αυτού του προβλήματος – δεν είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές.

 

«Λόγω του θέματος που προέκυψε με την υγεία μου δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές, δεν έχω το σθένος, θέλει πολύ τρέξιμο. Θα αγωνιστώ όπως όλοι Έλληνες στο να πάνε τα πράγματα καλά και να μείνει η κυβέρνηση που έχουμε ώστε να υπάρχει σύμπραξη και να βγούμε από την δύσκολη περίοδο που έχουμε. Μακάρι όμως να κάνω ένα τηλεοπτικό come back στα όρια που μπορώ».

Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε και στην τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν μας αξίζει σαν Έλληνες να περνάμε αυτά τα πράγματα, δεν ξέρω αν μπορούμε να το ξεπεράσουμε κι αν μπορούμε να το ξεχάσουμε κι αυτό, όπως πολλά άλλα. Να αφήσετε τους Έλληνες καλλιτέχνες, κάτι ξέρουν.Να τους έχετε εμπιστοσύνη. Πέρα του ότι είναι σπουδαίοι, κάτι ξέρουν, κάποιο μήνυμα θέλουν να περάσουν, που ίσως δεν το καταλάβαμε»

Στέφανος Ξενάκης: Η πρώτη δήλωσή του μετά από 8 ημέρες στη φυλακή

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η «μυστική» επίσκεψη και η αλλαγή του ηθοποιού