Τζόυς Ευείδη για Δημήτρη Λιγνάδη: «Μου ‘ρχεται να κλαίω, βλέποντας έναν ηθοποιό με χειροπέδες»

Τι λέει η αγαπημένη ηθοποιός για τις άσχημες συμπεριφορές στο επάγγελμά της;

Στην κάμερα του «Happy Day» έκανε χθες, Πέμπτη 14/4, δηλώσεις η Τζόυς Ευείδη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αγάπη της για τα ζώα και τις απρεπείς συμπεριφορές στο χώρο της υποκριτικής.

Δεδομένου ότι έχει έξι ζώα στο σπίτι της και η λατρεία της για αυτά είναι γνωστή, έχει δεχτεί ποτέ επικριτικά σχόλια; «Και να με λογοκρίνουν στα α****** μου, να σου πω την αλήθεια. Στο δρόμο, έχω τσακωθεί χιλιάδες φορές είτε γιατί ταΐζω κάποιο ζώο είτε γιατί απλά περπατάω με το ζώο. “Άντε από δω μ*** με τα βρωμόσκυλά σου”» σημείωσε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα ηθοποιός.

Για τον συνάδελφό της Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενος για σεξουαλικά εγκλήματα, δήλωσε: «Δεν θέλω ούτε να τις σκέφτομαι αυτές τις ιστορίες, πραγματικά. Η ιδέα του να βλέπω έναν ηθοποιό με χειροπέδες, με ξεπερνάει παιδιά, μου έρχεται να κλαίω. Ο Δημήτρης ήταν συμμαθητής μου στη σχολή».

Σχετικά με τον είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει από παράσταση εξαιτίας κάποιας άσχημης συμπεριφοράς προς το πρόσωπό της, η 60χρονη ηθοποιός υπογράμμισε: «Όχι, όχι. Εγώ, δυστυχώς, είμαι της γενιάς που καθότανε και τα κατάπινε και έλεγε “ευχαριστώ” που έχω δουλίτσα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παντρεύεται το Σεπτέμβριο – «Ζαλίζει» το κόστος του νυφικού της

Βανέσα Αδαμοπούλου: Ο περίεργος λόγος που δεν θέλει να βοηθά εκείνη τον γιο της με σχολικά του μαθήματα