Τζούλια Νόβα: ”Αναγκαστικά συναντιόμαστε λόγω των σκυλιών με τον πρώην μου Γιάννη Μάρκου”

April 15, 2021

Τζούλια Νόβα: ”Αναγκαστικά συναντιόμαστε λόγω των σκυλιών με τον πρώην μου Γιάννη Μάρκου” Συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε η Τζούλια Νόβα, η οποία μίλησε για τις προτάσεις που δέχτηκε για τα δύο ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλονται σε ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1.

Αναφερόμενη στην πρόταση που της έγινε για τη “Φάρμα”, εξήγησε: “Η αλήθεια είναι ότι το συζητούσαμε, αλλά τελευταία στιγμή έκανα λίγο πίσω γιατί κάποια πράγματα θεώρησα ότι δεν θα μου ταιριάζουν καθόλου, πολύ δύσκολα θα μπορούσα να προσαρμοστώ. Για παράδειγμα, δεν θα μου άρεσε σίγουρα με τίποτα να βγω ο υπηρέτης της εβδομάδας”.

Όσο για το Survivor, αποκάλυψε: “Μου είχαν πει και για φέτος να πάω στο Survivor. Θα ήθελα να πάω, να σου πω την αλήθεια, το σκεφτόμουν πολύ θετικά, αλλά δεν μπορούσα. Ήταν καλά τα χρήματα”.

Η Τζούλια Νόβα ρωτήθηκε και για το ποιες είναι οι σχέσεις της με τον Γιάννη Μάρκου μετά τον χωρισμό τους και ανέφερε: “Οι σχέσεις με τον πρώην μου είναι τυπικές. Αναγκαστικά συναντιόμαστε λόγω των σκυλιών”.

Ζώδια: Αυτή είναι η χειρότερη συνήθεια του κάθε ζωδίου

Κατερίνα Καραβάτου: “Οι γονείς μου, δήλωσαν ψεύτικη ημερομηνία γέννησης”