Σάκης Τανιμανίδης: Δεν πήγα στο Survivor για τη Χριστίνα … Ο Γιώργος Λιανός κέρδισε σίγουρα το στοίχημα της παρουσίασης

Χamos

Η κάμερα του «Ευτυχείτε» και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου πέτυχαν τον Σάκη Τανιμανίδη στο Κολωνάκι έξω από τα γραφεία της εταιρείας που διατηρεί.

Ο παρουσιαστής της «Φάρμας» που πήρε πρόσφατα μεταγραφή στον ΑΝΤ1, ο οποίος περιμένει μαζί με την σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα τα δίδυμα κορίτσια τους στις αρχές του καλοκαιριού, απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα είναι στην κροτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» την επόμενη σεζόν, ξεκαθάρισε ότι τίποτα δεν έχει ακόμα αποφασιστεί οριστικά. «Μου αρέσει το φορμά αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ χρονικά» είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ανταλλαγής ιδεών με τον σταθμό για την προσεχή σεζόν.

Για το «Survivor», το reality που παρουσίαζε με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, το οποίο άφησε φέτος, ξεκαθάρισε ότι το έκανε για τη Χριστίνα, την οποία δεν ήθελε να αφήσει μόνη στην Ελλάδα σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τη ζωή και των δύο.

Όσο για την πρώτη του αντίδραση στο «Survivor 2021», το πρώτο χωρίς τον ίδιο σε ρόλο παρουσιαστή, ο Σάκης Τανιμανίδης είπε:

«Στην αρχή μου ξίνισε λίγο. Με τον καιρό το συνήθισα 100%. Ο Γιώργος Λιανός κέρδισε σίγουρα το στοίχημα της παρουσίασης» σχολίασε ο παρουσιαστής, ο οποίος περιμένει με ανυπομονησία να πάρει στα χέρια του τις κόρες το επόμενο διάστημα

πανος καλιδης

Survivor 4: SOK! Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Καλίδης – Τον αποχώρησε η παραγωγή!

Survivor spoiler: Οι πρώτες δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή