Ζώδια: Αυτή είναι η χειρότερη συνήθεια του κάθε ζωδίου

Διάβασε παρακάτω τις  χειρότερες συνήθειες κάθε ζωδίου και ίσως αναγνωρίσεις τη δική σου ή ακόμα και προσώπων που σε ενδιαφέρουν.

Κριός

Κριέ, η χειρότερη συνήθεια σου είναι να είσαι μια μεγάλη εργασιομανής! Επειδή είσαι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, θέλεις πάντα να τελειώσεις έγκαιρα τη δουλειά σου – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα υποφέρεις μετά από σοβαρή εξάντληση.

Ταύρος

Ταυρίνα, το χειρότερο χαρακτηριστικό σου είναι ότι είσαι απρόθυμη στην αλλαγή. Θέλεις να πατάς τόσο σταθερά στη γη που τελματώνεις και θυμώνεις όταν πρέπει να αλλάξεις τη ρουτίνα, τη δουλειά ή τον τρόπο ζωής σου. Εξασκήσου να είσαι πιο ευέλικτη.

Δίδυμοι

Διδυμάκι, έχεις ένα τεράστιο εγώ. Συχνά μπορεί να παρεμποδίσει τις αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους αλλά θυμίσου, δεν είσαι ο κύριος χαρακτήρας στην ιστορία κάποιου άλλου.

Καρκίνος

Σε αντίθεση με αυτά που λένε οι περισσότεροι αστρολόγοι, Καρκίνε, το χειρότερο χαρακτηριστικό σου δεν είναι η ευαισθησία σου αλλά είναι ο θυμός σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση άμυνα και κάποιος επιτεθεί στην ηθική σου ή στο σύστημα υποστήριξής σου, επιτίθεσαι. Ηρέμησε!

Λέων

Λιονταρίνα, ανησυχείς πολύ για τις απόψεις άλλων ανθρώπων. Είσαι τόσο εστιασμένη στο να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και να ελέγχεις τα πράγματα, που συχνά ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Παρθένος

Είσαι τελειομανής, Παρθένε! Όλα δεν πρέπει να είναι τέλεια, ούτε θα είναι ποτέ. Κανείς δεν θα σε κρίνει ή θα σου θυμώσει αν τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα θέλεις.

Ζυγός

Ζυγέ είσαι μυστήριο τρένο και αδιάφορη μέχρι το σημείο του ενοχλητικού. Είσαι το άτομο που του αρέσει να του δείχνουν ενδιαφέρον άλλα άτομα, αλλά συχνά απλώς απογοητεύεσαι.

Σκορπιός

Σκορπίνα, το ζώδιο σου κυριαρχείται από το δράμα. Σας αρέσει να κάνεις τη ζωή πιο δύσκολη για τον εαυτό σου για χάρη της τέχνης σου. Άφησε το να πάει κάτω γιατί η ζωή δεν πρέπει να είναι δραματική για να είναι αξέχαστη.

Τοξότης

Τοξοτίνα, είσαι υπερβολικά αμυντική όταν οι άνθρωποι σε ρωτούν (ειδικά για τον περιπετειώδη τρόπο ζωής σου!). Παρόλο που είναι σημαντικό να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου, μπορεί να εκνευριστείς άδικα όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να σε προσγειώσουν.

Αιγόκερως

Σταμάτα να κρύβεις τα συναισθήματά σου, Αιγοκερίνα. Εάν αναστατωθείς, μίλησε! Δεν σε εξυπηρετεί να κρατάς τα συναισθήματά σου κλειδωμένα σε αυτήν τη φαινομενικά παγωμένη καρδιά σου. Ζέστανε τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, έχεις την τάση να είσαι πραγματικά επιδειξιομανής. Σου αρέσει επίσης να είσαι το πιο έξυπνο άτομο στον κόσμο και να κάνεις τους άλλους να αισθάνονται κατώτεροι. Χαλάρωσε.

Ιχθείς

Ιχθύ, το χειρότερο χαρακτηριστικό σου είναι η συναισθηματική εξάρτηση σου. Ο καθένας πρέπει να βασίζεται σε κάποιον άλλο κάποια στιγμή, αλλά συχνά το πηγαίνεις πολύ μακριά. Η ανάπτυξη της ανθεκτικότητας σου θα σε κάνει πιο δυνατή μακροπρόθεσμα.

Άκης Πετρετζίκης βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σχέσεις

Τζούλια Νόβα: ”Αναγκαστικά συναντιόμαστε λόγω των σκυλιών με τον πρώην μου Γιάννη Μάρκου”