Μαρίνα Πατούλη: “Θυσιάζει την γυναίκα του και την οικογένεια του για την πολιτική και την ΕΙΚΟΝΑ του”

ΤΥΦΩΝΑΣ Μαρίνα Πατούλη! “Θυσιάζει την γυναίκα του και την οικογένεια του για την πολιτική και την ΕΙΚΟΝΑ του”. Καταρχήν δεν είπε το όνομα του συζύγου της Γιώργου Πατούλη! Παίρνοντας με το μέρος της την Ελληνίδα νοικοκυρά που κάνει στα πάντα πίσω για να στηρίξει τον άντρα της και στο…τέλος, στα πενήντα της, εκείνος την παρατάει, η Μαρίνα Πατούλη σε νέα συνέντευξη “ΚΟΛΑΣΗ”!

Το περίεργο δεν είναιμόνο το ότι δεν πτοήθηκε από το εξώδικο του Γιώργου Πατούλη μέσω του οποίου της ζητούσε να μην μιλά στις κάμερες για τα προσωπικά τους, αλλά και το ότι οι δηλώσεις της έπαιξαν!

ΞΕΣΠΑ Η ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ»
Όλα τα μικρόφωνα όλων των σταθμών στα..πόδια της σήμερα.

Περίμεναν το νέο κύμα …κακοκαιρίας. Τον νέο τυφώνα Μαρίνα!

Λέγονατς ακόμα πιο σκληρές κουβένετς, όπως το ότι ο Γιώργος Πατούλης απείχε μια ολόκληρη ζωή από την οικογένεια του και θεορώνατς απαράδεκτη την προσπάθεια του να φιμώσει την σύζυγο του, η Μαρίνα Πατούλη θύμωσε με …άστοχη ερώτηση δημοσιογράφου που ενώ είχε πει τόσα σημαντικά, την ρώτησε…για το διαζύγιο.

Τι ερώτηση είναι αυτή. Μάθετε να διαβάζετε πίσω απ΄αυτά που σας λέω του είπε αυστηρά!

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση έκανε η Μαρίνα Πατούλη, μετά τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες για τον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη.

Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής βρέθηκε στη συμβολική φωταγώγηση του δημαρχείου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης στα χρώματα της γαλανόλευκης, αφού είναι η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece.

Η κυρία Πατούλη, χωρίς έντονο μακιγιάζ και με ένα μαύρο κουστούμι, μίλησε στις κάμερες των καναλιών και σχολίασε το εξώδικο που της έστειλε ο Περιφερειάρχης Αττικής, ζητώντας της να σταματήσει να μιλά δημόσια για τη σχέση του για να προστατευτεί το παιδί τους.

Σοκ! Ο Γιώργος Λιάγκας “ΜΑΛΩΝΕΙ” την Μαρίνα Πατούλη! Δες τις συστάσεις του παρουσιαστή!
«Πράγματι, με θλίψη μου διαπίστωσα ότι απάντησε με ένα εξώδικο.

Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με εξώδικα, ούτε με την απουσία σου 2,5 μήνες από το σπίτι σου, ούτε με την απουσία σου γενικότερα σε μια ολόκληρη ζωή.

Αν θέλει να προστατεύσει το παιδί του, θα πρέπει να είναι δίπλα στο παιδί του και στη γυναίκα του και στην οικογένειά του ή τουλάχιστον να συνομιλήσει» είπε, αρχικά, η Μαρίνα Πατούλη.

«Δεν θέλω να προκαλώ με το να λέω ότι περνάω ένα δράμα, δεν περνάω εγώ, περνάει η Ελληνίδα είτε είναι επώνυμη, είτε είναι ανώνυμη, είτε είναι κοντή, ψηλή, άσχημη, φτωχή, πλούσια.

Η Ελληνίδα, η οποία αφιερώνει τα πάντα, κάνει πίσω στην καριέρα της για να προχωρήσει ο άντρας της. Και όταν φτάνει να είναι 50 χρονών, της λέει… γεια σας.

Και δεν καταδέχεται, απαξιώνοντάς την, να συνομιλήσουν. Δεν είναι ότι δεν σέβεται τη γυναίκα, δεν σέβεται τη μητέρα» πρόσθεσε.

Η Μαρίνα Πατούλη είπε κλείνοντας:

«Η βία της σιωπής έγινε τώρα, βία ενάντια στη φίμωση και στην ελευθερία του λόγου.

Διότι στο εξώδικο μου απαγορεύει να βγω σε δημόσιες δηλώσεις γιατί θα μου κάνει αγωγή.
Στερεί τη φωνή σε μια γυναίκα, εκβιάζοντάς την να μην μιλήσει.

Η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου είναι πληγή στην καρδιά μου. Για την πολιτική και την εικόνα του, θυσιάζει τη γυναίκα και την οικογένειά του».

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Το ΔΙΑΖΥΓΙΟ της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!

Η Μαρίνα Πατούλη «δίνει στεγνά» τον σύζυγό της: «Θυσιάζει την γυναίκα και την οικογένειά του για την πολιτική» (βίντεο)