Η Μαρίνα Πατούλη «δίνει στεγνά» τον σύζυγό της: «Θυσιάζει την γυναίκα και την οικογένειά του για την πολιτική» (βίντεο)

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, έστειλε χθες στη σύζυγό του Μαρίνα, εξώδικο με το οποίο ζητά να σταματήσει να μιλά δημόσια για τον έφηβο γιο τους.

Η αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη στο εξώδικο του Γιώργου Πατούλη ήταν άμεση και από ότι φαίνεται τη θλίψη και τη στεναχώρια διαδέχεται η οργή.

Φορώντας ένα μπλε κοστούμι και ελαφρώς μακιγιαρισμένη η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στους δημοσιογράφους λέγοντας:

«Με θλίψη μου διαπίστωσα ότι απάντησε με ένα εξώδικο. Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με εξώδικα ούτε με την απουσία σου 2,5 μηνών από το σπίτι σου ούτε με την απουσία σου γενικότερα σε μια ολόκληρη ζωή. Αν θέλει λοιπόν να προστατέψει το παιδί του θα πρέπει να είναι δίπλα στο παιδί του και τη γυναίκα του και την οικογένειά του ή τουλάχιστον να συνομιλήσει. Δεν θέλω να προκαλώ με το να λέω ότι εγώ περνάω ένα δράμα, δεν περνάω εγώ περνάει η Ελληνίδα, είτε είναι επώνυμη, είτε είναι ανώνυμη, κοντή, ψηλή, άσχημη, φτωχή, πλούσια…

Η Ελληνίδα η οποία αφιερώνει τα πάντα, κάνει πίσω στην καριέρα της για να προχωρήσει ο άνδρας της και όταν φτάνει να είναι 50 χρονών της λέει “γεια σας” και δεν δέχεται να μιλήσει μαζί της, απαξιώνοντάς την. Δεν είναι ότι δεν σέβεται τη γυναίκα, δεν σέβεται τη μητέρα. Η βία της σιωπής έγινε τώρα, έγινε βία ενάντια στη φίμωση και την ελευθερία του λόγου. Διότι στο εξώδικο μου απαγορεύει να βγω στις δημόσιες δηλώσεις γιατί θα μου κάνει αγωγή και προσέξτε να μην κάνει και σε εσάς. Στερεί τη φωνή σε μια γυναίκα, εκβιάζοντάς της να μην μιλήσει. Για τι διαζύγιο να λέμε;».

Στην ερώτηση για το ποια είναι η πληγή στην καρδιά της η κυρία Πατούλη απαντά: «Η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου, που μόνο για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει και τη γυναίκα του και την οικογένειά του».

 

Μαρίνα Πατούλη: “Θυσιάζει την γυναίκα του και την οικογένεια του για την πολιτική και την ΕΙΚΟΝΑ του”

Survivor spoiler: Τι έγραψε ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη, Αρκάδιος Σβολάκης ενώ ήταν κοντά με Νίκο Μπάρτζη – video