Τρέμε Μπισμπίκη: Βανδή – Αργυρός ξεσήκωσαν τα social media με το παραλίγο φιλί τους (VIDEO)

Μάλλον σε μοτίβο των φετινών εξελίχτηκαν τα φιλιά πάνω στο stage των Mad VMA 2023 καθώς δεν ήταν μόνο ένα το ζευγάρι, αυτό μεταξύ της Ελένης Φουρέιρα και της Έλενας Παπαρίζου, που έδωσαν ένα καυτό φιλί κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στη λαμπερή βραδιά των μουσικών βραβείων του καναλιού. Υπήρξε άλλο ένα… παραλίγο φιλί.

Δύο από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής έφτασαν πολύ κοντά στο να δώσουν το πιο καυτό φιλί της βραδιάς όμως δεν μπορούμε σίγουρα να το χαρακτηρίσουμε κανονικό φιλί. Η Δέσποινα Βανδή και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τραγούδησαν μαζί το «Πόσο Σε Θέλω» και άναψαν φωτιά στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2023.

Στο τέλος του ντουέτου, η απαστράπτουσα Δέσποινα Βανδή, περπάτησε χέρι χέρι με τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή, έφτασαν στην άκρη του stage και πλησίασαν τα χείλη τους χωρίς όμως τελικά να ενδίδουν σε όσα πρόδιδε η στιγμή ότι θα φέρει. Χαμογελώντας στην κάμερα μετά από το παραλίγο φιλί, δεν ολοκλήρωσαν αυτό που θα ήταν με βεβαιότητα η πιο καυτή στιγμή της βραδιάς.

Πηγή: Dailymedia.com.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Πανικός στην γειτονιά! Η Σολωμού βγήκε με κ@uτο μπικίνι στο μπαλκόνι-”Όταν δεν πας παραλία, κάνεις πρόβα”[Φωτογραφίες]

Μαρία Σολωμού: Ποζάρει σέξι στο μπαλκόνι