Το πραγματικό ντέρμπι αιωνίων: Μπέριλ ΜακΚίσικ VS Μιλίτσα Τάσιτς

Στον κόσμο του αθλητισμού, όπου οι επιδόσεις και οι θριάμβοι των αθλητών καθηλώνουν την προσοχή, υπάρχουν και άλλες φιγούρες που λάμπουν και κλέβουν τις εντυπώσεις. Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή της Μπέριλ ΜακΚίσικ και της Μιλίτσα Τάσιτς, συντρόφων δύο σημαντικών προσώπων στον κόσμο του μπάσκετ και του βόλεϊ αντίστοιχα.

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ, Αμερικανίδα με ρίζες από την Τουρκία και μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη, είναι η σύντροφος του Σακ ΜακΚίσικ του διάσημου μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού. Η Μπέριλ αποτελεί μία εντυπωσιακή παρουσία όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά και για το δυναμικό της χαρακτήρα. Η σχέση της με τον ΜακΚίσικ έχει τραβήξει την προσοχή, καθώς συχνά τον συνοδεύει σε αγώνες και δημόσιες εκδηλώσεις, δείχνοντας την υποστήριξη και την αγάπη της προς αυτόν.

Διαβάστε επίσης: Τα «αποτυχημένα στοιχήματα» στο Σακραμέντο και το «κράξιμο» για Παπαγιάννη

Από την άλλη πλευρά, η Μιλίτσα Τάσιτς, σύντροφος του Λούκα Βιλντόζα, του Αργεντινού παίκτη του Παναθηναϊκού, είναι μια εντυπωσιακή Σέρβα αθλήτρια του βόλεϊ. Η Μιλίτσα είναι γνωστή για την ενεργητικότητά της και την εκθαμβωτική της εμφάνιση, έχοντας μία λαμπερή παρουσία τόσο στα γήπεδα όσο και εκτός αυτών. Όπως και η Μπέριλ, έτσι και η Μιλίτσα στηρίζει τον σύντροφό της, τον Λούκα Βιλντόζα, απλά παίζει στην Τουρκία και δεν έχουμε τη χαρά να την βλέπουμε συχνά!

Σε μια εποχή όπου τα ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού συνεχίζουν να συγκινούν και να προκαλούν συζητήσεις, οι φίλαθλοι βρίσκουν μια νέα διάσταση για να συζητήσουν και να συγκρίνουν: ποια από τις δύο εκθαμβωτικές συντρόφους των αθλητών τους αρέσει περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση γύρω από τις δύο αυτές γυναίκες αποτελεί έναν ενδιαφέροντα διάλογο για τους φιλάθλους και τους λάτρεις της μόδας, αναδεικνύοντας την επιρροή που μπορούν να έχουν τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα στους αθλητές στην ευρύτερη αθλητική κοινότητα και πέρα από αυτή.

Και για να το πουμε στα Ελληνικά ακόμα πιο απλά: Βιλντόζενα ή Μακίσενα;

Πηγή: Koolnews.gr

Κόνι Μεταξά: «Η πρώτη μου σεξουαλική επαφή ήταν στα 14 και ήταν χάλια» (pics)

Γόnς ηθοποιός με γκρίζα μαλλιά: Ο σύντροφος που κρατάει κρuφό η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μετά τον Δάνη Κατρανίδη