Για αυτήν έχει χάσει το μυαλό του ο Βιλντόζα – Ποια είναι η Μιλίτσα Τάσιτς (φωτογραφίες,βίντεο)

Η Σέρβα αθλήτρια του βόλεϊ, Μιλίτσα Τάσιτς, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της αθλητικής και τηλεοπτικής προσοχής, όχι μόνο για τις αθλητικές της δεξιότητες αλλά και λόγω της σχέσης της με τον Αργεντίνο παίκτη του μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόζα. Η Τάσιτς, που γνωρίστηκε με τον Βιλντόζα στη Σερβία ενώ εκείνος έπαιζε για την Παρτιζάν, βρίσκεται τώρα σε μια σχέση από απόσταση, καθώς η αθλητική της καριέρα την κρατά μακριά από την Ελλάδα.

Η απόδοση του Βιλντόζα στον αγωνιστικό χώρο φαίνεται πως έχει επηρεαστεί από αυτή την απόσταση, καθώς πολλοί είναι αυτοί που παρατηρούν ότι ο παίκτης δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και φαίνεται να είναι έξω από τα νερά του. Η ερωτική απογοήτευση λόγω της απόστασης με την αγαπημένη του έχει αναφερθεί ως πιθανή αιτία για την μη ικανοποιητική απόδοσή του στα παρκέ.

Διαβάστε επίσης: Mundo Deportivo: «Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι δεν λειτουργεί ανάμεσα στον Χουάντσο και τον Παναθηναϊκό»

Τα social media έχουν κατακλυστεί από φωτογραφίες της Τάσιτς με μαγιό, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά και η γοητεία της είναι αδιαμφισβήτητα στοιχεία που θα μπορούσαν να επηρεάσουν έναν νεαρό αθλητή. Κάποιοι εκφράζουν την άποψη ότι η παρουσία της στη ζωή του Βιλντόζα μπορεί να είναι αυτή που τον κάνει να αγωνίζεται στο γήπεδο με μισή καρδιά, αναζητώντας την ολοκλήρωση που μόνο η σύντροφός του μπορεί να του προσφέρει.

Αν και η ευθύνη για την αθλητική απόδοση ενός παίκτη είναι πάντα προσωπική, δεν μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός ότι οι σχέσεις και τα συναισθήματα παίζουν ρόλο στην ψυχολογική κατάσταση κάθε ανθρώπου. Για τον Βιλντόζα, η Μιλίτσα Τάσιτς μπορεί να αποτελεί τόσο μια πηγή έμπνευσης όσο και ένα ερωτικό δίλημμα που πρέπει να διαχειριστεί, ενώ αγωνίζεται να πετύχει στον επαγγελματικό του τομέα. Ο χρόνος και η απόδοσή του στο μέλλον θα δείξουν αν θα καταφέρει να ξεπεράσει τις προκλήσεις και να επανέλθει στα επίπεδα που όλοι περιμένουν από έναν αθλητή της κλάσης του.

Πηγή: Koolnews.gr

Latest

Κατάθεση ψυχής από Στέλιο Διονυσίου: «Ο πατέρας μου ήταν πικραμένος, δέχθηκε πολύ μεγάλο πόλεμο από…» (vid)

Έτοιμη για ελληνικό πανηγύρι η Nicki Minaj που… παίζει την «Καραγκούνα» στο κλαρίνο (VIDEO)