Η σημασία του προσωπικού χώρου και των αγγίγματων για τις γυναίκες

«Μερικές φορές ο κόσμος δεν έχει όρια», δήλωσε ο Zaf κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τον Αντώνη Λαγουδάκη. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

Αναφέροντας το τραγούδι «Χρόνος», το οποίο είναι το πρώτο από το επερχόμενο άλμπουμ του, ο Zaf εξήγησε: «Το έγραψα βασιζόμενος στο τι ακριβώς νιώθω αυτήν την περίοδο. Είμαι πολύ αγχωτικός άνθρωπος και σκέφτομαι πάρα πολύ. Ο έρωτας απαιτεί τόλμη και μερικές φορές αυτό είναι που με φοβά και με κάνει να αμφιβάλλω».

Ο Zaf εξέφρασε τη χαρά του για την περιοδεία με την Ελένη Φουρέιρα, αναφέροντας μια συμβουλή που του έδωσε: «Να μην δίνω σημασία στις αρνητικές γνώμες των ανθρώπων. Κάποιες φορές ο κόσμος ξεπερνάει τα όρια του, ιδιαίτερα όσον αφορά τον προσωπικό μου χώρο και τον τρόπο που με προσεγγίζουν οι άλλοι. Το φλερτ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και μου αρέσει να αισθάνομαι επιθετικός».

Ο Zaf τελειώνοντας αναφέρθηκε στις αλλαγές της διάθεσής του ανάλογα με την ημέρα: «Μερικές φορές μπορεί να θέλω να κάνω τίποτα, ενώ άλλες μπορεί να θέλω να ασχοληθώ με τον εαυτό μου. Πάντως, δεν θέλω να είμαι μέτριος και πιστεύω ότι η Ελλάδα χρειάζεται τη διαφορετικότητα μας. Η Eurovision αποτελεί έναν από τους στόχους μου, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι ακόμα ο κατάλληλος χρόνος για αυτό».

Written by admin

Eurovision 2024: Έβαλε… «φωτιά» η Φουρέιρα στη σκηνή, τραγούδησε το Fuego και ξεσήκωσε το κοινό (VIDEO)

Το Τελικό Λεπτό για τον Γάμο τους Καλοκαιριού – Η Επιλογή του Μενού, ο Λεμπρόν και οι Καλεσμένοι