Η Οργή της Λιάγκα εναντίον του Βελόπουλου: Το Eurovision ως αφορμή για μια νέα χούντα

Επιτέλους, μη ντρέπεστε, πείτε ποιος είστε! Είστε ένας άνθρωπος που θα μας επιτρέπει και θα μας απαγορεύει.

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου ότι θα απαγορεύσει τη Eurovision σε περίπτωση που εκλεγεί, αλλά και για τις πρωινές εκπομπές, ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στην εκπομπή του.

«Η Δημοκρατία, από ό,τι φαίνεται, δεν είναι στο μυαλό σας, όταν υπάρχουν άνθρωποι που εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους. Αυτό που δηλώσατε σήμερα, ότι «αν εκλεγώ θα απαγορεύσω τη Eurovision» είναι αρκετά ενδιαφέρον. Βασικά, πηγαίνουμε προς μια νέα δικτατορία όπου απαγορεύουμε και επιτρέπουμε. Επίσης, να σας ενημερώσω ότι υπάρχουν και άλλες θρησκείες. Η δική μας θρησκεία διεθνώς είναι λιγότερο διαδεδομένη, όχι περισσότερο. Έτσι αν γίνονταν διεθνής ψηφοφορία, μάλλον θα βρισκόμασταν στο περίπου. Η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός για όλους, είναι πάνω από τις θρησκείες, δεν ασχολείται με θρησκείες», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Πείτε μας επιτέλους ξεκάθαρα, ότι αν εκλεγούμε θα κάνουμε μια κυβέρνηση που θα αποφασίζει τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται. Αυτό είστε εσείς. Επιτέλους, μη ντρέπεστε, πείτε ποιοι είστε! Είστε ένας άνθρωπος που θα μας επιτρέπει και θα μας απαγορεύει. Για να ξέρει ο κόσμος που σας ψηφίζει το 10%, τι να περιμένει. Εγώ προσωπικά δεν σας ψηφίζω, δεν σας ταιριάζει καθόλου. Δεν μπορώ να ψηφίσω κάτι που θα μου στερήσει την ελευθερία μου. Από ό,τι καταλαβαίνω, φαντάζεστε μια χώρα με απαγορεύσεις. Γιατί αυτό μας είπατε σήμερα, ότι θα απαγορεύσετε από την ΕΡΤ την Eurovision. Ξέρω ποιος είναι ο Βελόπουλος. Το θέμα είναι να το καταλάβει και ο κόσμος».

«Δέχομαι καθημερινά προσβολές. Δεν πρόκειται να κινηθώ νομικά, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσετε τις προσβολές», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Written by admin

Κατερίνα Παναγοπούλου: Δεν μιλάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή, δεν μου αρέσει να διαφημίζω πόσο ευτυχισμένη είμαι

Ζιζέλ: Αισθάνθηκε πληγωμένη αφού ο Τομ Μπρέιντι έβαλε την καριέρα του πάνω από την οικογένεια για άλλη μια φορά