Το παραδέχθηκε δημόσια η Έλλη Στάη: «Φυσικά υπηρέτησα το σύστημα…» (video)

Η Έλλη Στάη ήταν πάντοτε ειλικρινείς σε όσα δήλωνε και το ίδιο είχε κάνει και στο «Πρώτο Θέμα», όπου είχε σχολιάσει πολλά που την αφορούσαν και όχι μόνο.

«Η γυναίκα, ως παρουσιάστρια ειδήσεων, είναι μονίμως έκθεμα του κρεοπωλείου. Ψέματα;», δηλώνει η Έλλη Στάη και περιγράφει το πώς ένιωθε στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Mega, το οποίο «ποτέ δεν επεδίωξε η ίδια να αναλάβει», όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξή της.

«Δεν πέρασε καν από το μυαλό μου, δε θέλω να κάνω κάτι τέτοιο», σημειώνει και σηκώνει το γάντι που της πέταξε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, διευθυντής ειδήσεων του Mega, τον οποίο κατηγορεί για «ρατσισμό» και «σεξισμό από την ανάποδη».

Το περιστατικό στο οποίο αναφέρεται η Έλλη Στάη, που πλέον δε βρίσκεται στην τηλεόραση, έχει να κάνει με μια γραπτή εισηγητική έκθεση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου προς τους μεγαλομέτοχους του τηλεοπτικού σταθμού, όπου χαρακτηρίζει τη Στάη ακατάλληλη για το δελτίο των 20:00. «Και όχι μόνο εμένα. Πολλές άλλες. Κι άλλες ακόμη, ως ακατάλληλες λόγω ηλικίας», προσθέτει η ίδια η Στάη.

«Σκέψου δηλαδή τι θα γινόταν αν πρυτάνευε η λογική Παναγιωτόπουλου: Ο Λάρι Κινγκ θα είχε πεταχτεί στα σκουπίδια!», τονίζει χαρακτηριστικά.

Ελένη Καρακάση: Αποκάλυψε τι συνέβη ανάμεσα στη Μενεγάκη και το σύζυγο της – «Τον κοίταξες και…» (VIDEO)

My Style Rocks: Σοβαρό ατύχημα για τον Δημήτρη Σκουλό