Τι απαντά ο Γερουλάνος στον Βουλαρίνο για το «πριγκηπόπουλο» και τη «μεγάλη περιουσία»

Ξεκίνησαν πόλεμο! Με χτυπήματα κάτω από τη μέση! Και στο επίκεντρο όπως και στην κεντρική πολιτική σκηνή βρέθηκε η οικογένεια…. O Μάνος Βουλαρίνος αναδημοσιεύοντας την είδηση για τη πρόταση δωρεάν ενέργειας σε ευπαθή νοικοκυριά του Παύλου Γερουλάνου σχολίασε «καυστικά» για τον Παύλο Γερουλάνο: «Συγχαρητήρια στην οικογένεια του σ.Γερουλάνου που έχει πολλά και προσφέρει και ζει κ ανετα. Εμείς πάλι, που δεν αντέχουμε να προσφέρουμε άλλο γιατί έχουμε λίγα και δεν μας φτάνουν, του λέμε να αφήσει τις προσφορές με τα λεφτά μας και να περιοριστεί στην προσφορά από τα δικά του».

Ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε στον Μάνο Βουλαρίνο μέσω της σελίδας του στο Facebook:

Αφού ο κ. Βουλαρίνος αποφάσισε να ασχοληθεί με την οικογένειά μου και την περιουσία της με αυτόν τον τρόπο, ίσως θα ήταν καλό να του θυμίσω ότι συνέβαλε να δημιουργηθούν και να στηριχτούν, μεταξύ άλλων, τα κάτωθι:

Η κλινική Γερουλάνου, το Μουσείο Μπενάκη, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, το Μουσείο Χατζηκυριάκου Γκίκα, το Μουσείο Παιχνιδιών, το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, το Κολλέγιο Αθηνών, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος. Φορείς που έχουν συμβάλει καθοριστικά στον πολιτιστικό και κοινωνικό ιστό αυτής της πόλης για δεκαετίες.

Για να μη θυμηθώ το Μπενάκειο Κοινωνικό Συσσίτιο (1908) και το Μπενάκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων το 1909 ή την οικονομική ενίσχυση του Μακεδονικού Αγώνα. Επίσης, προχώρησε εδώ και 40 χρόνια σε μία επένδυση που δίνει δουλειά σε 100 οικογένειες στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, αναδεικνύοντας τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα παντού στο εξωτερικό.

Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι τι έχει κάνει η οικογένειά μου με την περιουσία της, το οποίο είναι δημοσίως γνωστό.

Το πραγματικό ερώτημα είναι αν θα υπερβούμε αγκυλώσεις κι εμμονές για να μπορέσουμε να επενδύσουμε σωστά τους χρηματοδοτικούς πόρους που έχει ο Δήμος. Για να τον οδηγήσουμε σε απεξάρτηση από παραδοσιακές πηγές ενέργειας, να αποκτήσουμε τη δυνατότητα να μειώσουμε τα δημοτικά τέλη για όλους, να προσφέρουμε ρεύμα που περισσεύει σε ευπαθή νοικοκυριά, να συμβάλλουμε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας…».

Γκουαϊδό στο CNN: «Ο Μαδούρο φοβάται πολύ να με συλλάβει»

Λαμία: Αδέσποτα επιτέθηκαν σε 21χρονο