Ετεοκλής Παύλου: Η συγκινητική μαρτυρία για το τραγικό ατύχημα – Το κίνητό μου έμεινε ακίνητο από την αλληλεγγύη των φίλων μου

Κατά τη διάρκεια μιας προσωπικής εξομολόγησης σχετικά με το ατύχημα που του στέρησε το ένα πόδι, μίλησε ο Ετεοκλής Παύλου. Ο παρουσιαστής του Star αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά το ατύχημα αυτό και την απομόνωση που ένιωσε από φίλους του. Αφορμή για την εξομολόγησή του αυτή ήταν τα λόγια του Σπύρου Παπούλια σε μια εκπομπή.

«Θέλω να μοιραστώ κάτι προσωπικό με το κοινό. Όταν εγώ είχα το δικό μου ατύχημα, πέραν ελάχιστων ανθρώπων, μετά την εξιτήριο από το νοσοκομείο, υπήρχαν περίοδοι που δεν έλαβα κλήσεις από φίλους που είχα τότε», αναφέρει ο Ετεοκλής Παύλου.

«Ήμουν σε φάση που κλήρωνα την εταιρεία του κινητού μου για να ρωτήσω αν υπήρχε πρόβλημα με τη συσκευή. Μου απάντησαν: όχι, όλα λειτουργούν κανονικά. Δεν έλαβα τόσες κλήσεις που νόμιζα ότι είχε χαλάσει», εξομολογείται ο παρουσιαστής του Breakfast@Star.

«Δεν ξεχνώ το καλοκαίρι που πρότεινα σε φίλους μας να πάμε στη θάλασσα, αλλά λόγω του αναπηρικού καροτσακίου μου, υπήρχαν φίλοι που μου είπαν πως δεν μπορούσαμε να πάμε μαζί, διότι ορισμένες παραλίες είχαν σκάλες ή απότομες κλίσεις», συνεχίζει ο Ετεοκλής Παύλου στους συνεργάτες του.

«Μετά από αυτά τα δύσκολα γεγονότα, καταλαβαίνει κανείς πολλά. Τα έχω ζήσει και είναι πολύ δύσκολα», καταλήγει στην εξομολόγησή του ο Ετεοκλής Παύλου.

Written by admin

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μπάγια Αντωνοπούλου για τον πατέρα της

Η τρομακτική εμπειρία μιας μητέρας: Η μάχη με την αιμορραγία μετά τη γέννα