Θανάσης Πάτρας αποκαλύπτει: Αδύνατο να συνυπάρξουμε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην τηλεόραση

Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια και η σχέση του Θανάση Πάτρας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει αλλάξει. Ο ίδιος ο Πάτρας, σε μια συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Fay’s Time, δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε πλέον να συνεργαστεί μαζί του τηλεοπτικά. Παρόλο που η επαγγελματική σχέση τους ήταν εξαιρετική, η χημεία που υπήρχε τότε έχει χαθεί με το πέρασμα των χρόνων.

Ο Πάτρας είχε τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια του Αρναούτογλου στο νέο του ρόλο και την επιτυχία που αναμένεται να έχει. Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει κατηγορηματικά στο ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας με τον Αρναούτογλου στην τηλεόραση.

Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με τον Πάτρας, οφείλεται στο γεγονός ότι σε κάθε τηλεοπτική συνεργασία πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και χημεία μεταξύ των συνεργατών. Κάθε πρόσωπο πρέπει να κάνει αυτό που θεωρεί ότι κάνει καλύτερα, ενώ πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς την εργασία του και το κοινό του. Και αυτός είναι ο λόγος που, παρά την εκτίμησή του για το έργο του Αρναούτογλου, αποφάσισε να μην επανασυνδεθεί μαζί του σε μια τηλεοπτική συνεργασία.

Written by admin

Ανεκδοτάρα με κακομοίρα σύζυγο: “Καντεμιά αγάπη μου”

Η Συγκλονιστική Αναφορά της Βίκυς Κουλιανού για τον Μιχάλη Ασλάνη: “Η Αδικία στο Τέλος του και η Προσπάθεια Να Του Κλέψουν το Φως”