Τα παράτησε και απομακρύνθηκε από τα φώτα: Έτσι είναι σήμερα η Πολυξένη του ALTER (pic)

Latest

Η Πολυξένη Μπίφσα έγινε γνωστή τη δεκαετία του 2000 μέσα από τη συχνότητα του Alter, όπου με τις επιτυχίες κρατούσε συντροφιά στους τηλεθεατές σε κάθε διαφημιστικό διάλειμμα και ήταν ιδιαίτερη αγαπητή στο παιδικό κοινό. Επίσης, ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος!

«Μήνυμα κρυφό», «Πάρτ’ τα», «Αχ φεγγαράκι μου» ήταν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, που ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους. Λίγα χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον σταθμό και συγκεκριμένα το 2009 πήρε μέρος στο “X- Factor” που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Τι δείχνουν τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν

@greektvtheofficial #παρτα #πολυξενη #αλτερ #greekvideoclip #greektv #μπεςφοργιουγαμω #mpesfypgamw #greekculttv ♬ πρωτότυπος ήχος – Greek Tv The Official

Πως είναι σήμερα η Πολυξένη του Alter;
Τα τελευταία χρόνια η Πολυξένη έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ελάχιστα είναι γνωστά για την προσωπική της ζωή. Η ίδια διαθέτει προφίλ στο Facebook, ωστόσο λίγες φωτογραφίες της είναι δημόσιες. Όπως μπορείτε να δείτε, η Πολυξένη είναι σήμερα μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία έχει αλλάξει ελάχιστα από την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.

Πηγη: Athensmagazine.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Πιο μεγάλο και απο της Μενεγάκη: Το πολυτελές σκάφος του Σάκη Ρουβά αξίας 100αδων χιλιάδων ευρώ

Σασμός Spoiler – Ο Επίλογος: Ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι είναι γιος του Μαθιού