Μαρίνα Σάττι: «Η Μαρίνα σας πήγε τάπα» τραγουδάει μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision

Λίγες μέρες μετά τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο, με το νέο της τραγούδι με τίτλο «Mixtape», που περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ.

Οι στίχοι του κομματιού συζητιούνται ήδη, καθώς πολλοί αναρωτιούνται αν η τραγουδίστρια θέλησε να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο, στα αρνητικά σχόλια που έλαβε η ίδια και το τραγούδι «Ζάρι».

Ακούστε το Mixtape:

Υπενθυμίζεται πως η Μαρίνα Σάττι κατέκτησε την 11η θέση στη Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Την πρωτιά κατέκτησε η Ελβετία με το Nemo.

Μερικοί στίχοι του τραγουδιού αναφέρουν: «Δεν καταλαβαίνω δεν καταλαβαίνω, άκουσαν το demo και είπαν όλοι flop, flop, flop. Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα, τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν ρεγκετόν. Στο ‘πα πήρα φόρα, τέλειωσαν τα πάντα, η Μαρίνα σας πήγε τάπα».

Σε άλλο σημείο, η Μαρίνα Σάττι τραγουδά: «Πάω διακοπάρες τώρα, I don’t give a fuck. Έφυγα μακριά (period) και άντε γεια»,με το κοινό της να αναρωτιέται αν αυτό αποτελεί υπονοούμενο για τον διαγωνισμό.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του κομματιού, η τραγουδίστρια ανάρτησε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται μια… τάπα.

Δείτε το story: 

 

# Μαρίνα Σάττι

Πηγή

Τελευταία εξελίξεις στην υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Latest

Κορμί λαμπάδα, πρόσωπο από πορσελάνη: Η 54χρονη Μαρία Ναυπλιώτου βάζει κάτω 20αρες