Σύντροφος κορυφαίου παίκτη του Ολυμπιακού έγινε τραγουδίστρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός από εντυπωσιακή, είναι και πολυτάλαντη. Οι Πειραιώτες πάντως την στηρίζουν απόλυτα στη νέα της προσπάθεια, ακόμα και κατά την διάρκεια των αγώνων…

Παιχνίδι του Ολυμπιακού, σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν χάνει η αγαπημένη του Τόμας Γουόκαπ Εστρέλλα Νούρι!

Μάλιστα και οι Πειραιώτες όχι μόνο πλέον την έχουν δίπλα τους, αλλά τη… στηρίζουν και απόλυτα, καθώς στα τελευταία παιχνίδια στο ΣΕΦ ακούγεται το νέο της τραγούδι Farari.

Στους ρυθμούς της Εστρέλλα Νούρι το ΣΕΦ

Η Εστρέλλα, με ρίζες από το Ιράν, τόσο στο παιχνίδι με τη Μακάμπι για την Ευρωλίγκα όσο και κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, βρέθηκε στη θέση της στις κερκίδες του γηπέδου από νωρίς και απόλαυσε τόσο τον Ολυμπιακό όσο και το τραγούδι της από τα μεγάφωνα.

Η 29χρονη εκτός από ηθοποιός είναι πλέον και τραγουδίστρια και δικαίως εντυπωσιάζει με την φωνή της. Αν δεν μας πιστεύετε, δείτε και εσείς το τραγούδι της Εστρέλλα Νούρι:

Διάσημη μελαχρινή ηθοποιός… ξεσήκωσε το ΣΕΦ – Σύντροφος κορυφαίου παίκτη του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 75-57 της Εφές στο ΣΕΦ και έφτασε το ρεκόρ του στο 3-2. Οι Πειραιώτες είχαν την ώθηση των φίλων τους, όμως ο Τόμας Γουόκαπ είδε και τη σύντροφό του να βρίσκεται στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσει.

Η Εστρέλα Νούρι παρευρέθηκε στο ΣΕΦ χθες το βράδυ.

Αυτή ασχολείται με την ηθοποιία, το stand-comedy και το μόντελινγκ ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάνω από 1 εκατομμύριο followers.

Δείτε την Εστρέλα Νούρι:

Μαρία Μπακοδήμου: Δείτε την αξέχαστη σέξι φωτογραφία της

Latest

Αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας: Δείτε πως είναι σήμερα η μελαχρινή καλλονή Εύη Αδάμ