Συγκλονίζει παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων: Η στιγμή που ανακοινώνει στον αέρα ότι πάσχει από καρκίνο

Συγκλόνισε με την εξομολόγηση της η παρουσιάστρια του CNN, Sara Sidner. Μετά το τέλος του δελτίου ειδήσεων αποκάλυψε στον αέρα την Δευτέρα 8/1, πως διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τρίτου σταδίου. Τα λόγια της μάλιστα, ραγίζουν καρδιές.

Όπως δήλωσε μιλώντας στους τηλεθεατές της, ποτέ της δεν αρρώστησε, δεν κάπνισε και δεν ήπιε, παρόλα αυτά διαγνώστηκε με καρκίνο, ενώ στην οικογένεια της δεν έχει ιστορικό.

Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας για τον καρκίνο του μαστού

«Ποτέ δεν αρρώστησα ούτε μια μέρα στη ζωή μου. Δεν καπνίζω, πίνω σπάνια. Ο καρκίνος του μαστού δεν είχε εμφανιστεί στην οικογένειά μου. Και όμως εδώ είμαι με καρκίνο του μαστού τρίτου σταδίου. Είναι δύσκολο να το πεις δυνατά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Sara Sidner, ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται στο δεύτερο μήνα της χημειοθεραπείας και πως θα υποβληθεί σε ακτινοβολία και διπλή μαστεκτομή.

«Ο καρκίνος του μαστού δεν είναι πλέον θανατική ποινή για τις περισσότερες γυναίκες. Σε όλες τις αδερφές μου, άσπρες μαύρες και καστανές εκεί έξω, παρακαλώ να κάνετε τις μαστογραφίες σας κάθε χρόνο», είπε επίσης και τους έκανε όλους να “λυγίσουν”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CNN (@cnn)

Πηγή: www.fanpage.gr

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Τα εiπε «έξω από τα δóντια»: Ο Νίνο ξαναχτύπnσε έξαλλоς μετά τη δńλωσή του για τους γ.κ.έ.ı & τα καλορıφέρ

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ανοίγει ξανά τις πύλες του για τον κόσμο το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού