Τα εiπε «έξω από τα δóντια»: Ο Νίνο ξαναχτύπnσε έξαλλоς μετά τη δńλωσή του για τους γ.κ.έ.ı & τα καλορıφέρ

Μια ανάρτηση που ανέβασε ο Νίνο στα social media προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς πολλοί εξέλαβαν ότι η τοποθέτηση αυτή αφορά στο θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας.

Νίνο: Η ανάρτηση που σχολιάστηκε

«Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Που είναι το παράξενο;» έγραψε ο Νίνο, με τους διαδικτυακούς του φίλους να τον χαρακτηρίζουν «ομοφοβικό».

Ξεκαθάρισε ξανά τη θέση του:

Λίγες ώρες αργότερα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με μια νέα ανάρτηση στη διαδικτυακή πλατφόρμα Threads.

«Για να τελειώνουμε με αυτό το «αστείο», το παράδειγμα με την μπανιέρα και το καλοριφέρ, ήταν το γνωστό -ότι δηλώσεις είσαι. Ότι θέλεις κάνε. «Είμαι αυτό, και θα κάνω αυτό κι αυτό». Επίσης δεν εξαρτάται από μένα τι θα γίνει. Ηρεμήστε! Ομοφοβικός δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Είμαι κατά της βίας, κατά των ναρκωτικών, κατά του μίσους. Είμαι υπέρ της αγάπης! Υπέρ της ελευθερίας! Τίποτα πλέον δεν είναι παράξενο στις μέρες μας! Μη γίνει παράξενο όμως το φυσιολογικό» έγραψε ο Νίνο.

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.