Survivor spoiler: Το βίντεο με τη χολιγουντιανή είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο στο ριάλιτι επιβίωσης

Η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στο ριάλιτι επιβίωσης για να το κερδίσει. Ήταν πέρσι η αγαπημένη παίκτρια του κοινού όμως αναγκάστηκε να αποχωρήσει εξαιτίας του αυτοάνοσου νοσήματος που την ταλαιπωρεί το οποίο και ξύπνησε στο σώμα της!

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι ήθελε όσο τίποτα άλλο την Κάτια Ταραμπάνκο στο survivor και για το λόγο αυτό την χρύσωσε κυριολεκτικά δίνοντάς της 10.000 ευρώ την εβδομάδα!

Η είσοδος της Κατιας Ταραμπάνκο θα γίνει το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου είναι κυριολεκτικά χολιγουντιανή!

Ένα από τα προσωπικά σκάφη που χρησιμοποιεί ο Ατζούν Ιλίτζαλι με τέσσερις εξωλέμβιες μηχανές 1.600 αλόγων μεταφέρουν την νικήτρια του gntm στην παραλία των διασήμων!

Οι διάσημοι εντυπωσιάζονται από το απίστευτο φουσκωτό σκάφος ενώ κάποιους φωνάζει νέος παίκτης. Οι διάσημοι τρέχουν προς το σκάφος να δούνε ποιος είναι ο νέος παίκτης που εισβάλλει στην παραλία τους και πρώτος ο Άρης Σοϊλέδης φωνάζει είναι η Κάτια Ταραμπάνκο!

Στην ομάδα επικρατεί κλίμα ευφορίας καθώς ξέρουν ότι πρόκειται για μία πάρα πολύ δυνατή παίκτρια. Βέβαια πέρα από το πολύ καλή παίκτρια η Κάτια Ταραμπάνκο είναι και ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος για τη μεγάλη νίκη και το έπαθλο των 100.000 ευρώ που δίνει το survivor στο νικήτη

Survivor Spoiler: Για αυτό ο Ατζούν Ιλίτζαλι άφησε να φύγει η Αθηνά Ευμορφιάδη από το ριάλιτι

Spoilers

Survivor highlights 10-2: Έφυγαν Λάμπρος Κωνσταντάρας – Αθηνά Ευμορφιάδη – Σπάραξαν στο κλάμα οι παίκτες