Survivor Spoiler: Για αυτό ο Ατζούν Ιλίτζαλι άφησε να φύγει η Αθηνά Ευμορφιάδη από το ριάλιτι

Η Αθηνά Ευμορφιάδη είχε ζητήσει να αποχωρήσει από το survivor όμως ήξερε ότι αυτό δεν μπορούσε να γίνει. Μάλιστα η πρωταθλήτρια πυγμαχίας χαρακτήρισε το συγκεκριμένο Reality επιβίωσης ένα χρυσό κλουβί!

Survivor Spoiler Για αυτό ο Ατζούν Ιλίτζαλι έδιωξε 2 παίκτες

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει δέσει τους παίκτες που πετάνε για τον Άγιο Δομίνικο με ρήτρες τις οποίες για να τις σπάσουν θα πρέπει να τις πληρώσουν ακριβά! Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση της οικειοθελούς αποχώρησης όχι μόνο δεν θα λάβει τα χρήματα που δικαιούται αλλά θα πρέπει να φροντίσει μόνος του για την επιστροφή του στην Ελλάδα αλλά και την διαμονή του εκεί.

Χθες όμως έγινε η ανατροπή, την ώρα που αποχώρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε την Αθηνά Ευμορφιάδη ότι θα μπορούσε να αποφασίσει αν ήθελε να παραμείνει στο survivor ή να αποχωρήσει.

Και ενώ όλοι θα περιμέναν ότι αν η Αθηνά αποφάσιζε να αποχωρίσει θα έπαιρνε απλά τη θέση του Λάμπρου Κωνσταντάρα έφυγαν και δύο παίκτες!

Ο λόγος έχει να κάνει με το κοστος. Έπρεπε να φύγουν δύο παίκτες για να καλύψουν το κόστος της Κατιας Ταραμπανκο η οποία θα αμείβεται με περίπου 10.000 ευρώ την εβδομάδα

Spoilers

Ευρυδίκη – Τι λέει για τα παιδιά του Γιώργου Θεοφάνους με την Βίλλυ;

Survivor spoiler: Το βίντεο με τη χολιγουντιανή είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο στο ριάλιτι επιβίωσης