Survivor Spoiler 19/5 – Ο Ηλίας Μπόγδανος ξεσκεπάζει τον Σάκη: Μισό λεπτό πριν μπούμε στο συμβούλιο μου είπε…

ηλιας μπογδανος δελφινι θα γινω

Η υπόδειξη της Νικολέτας από τον Σάκη Κατσούλη ως υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, προκάλεσε αναστάτωση στην παραλία και στους αμίγκος, οι οποίοι με το που έφτασαν στην παραλία τους ξεκίνησαν να το συζητάνε!

Εκείνη την στιγμή ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε μια αποκάλυψη στους φίλους του και τους είπε κάτι το οποίο του είχε πει ο Σάκης μισό λεπτό πριν μπούνε στο συμβούλιο του νησιού!

Πιο συγκεκριμένα ανάφερε πως ο Σάκης του είπε πως θα τον ψηφίσει, όπως ισχυρίζεται, και ο ίδιος του απάντησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την επιλογή του αυτή!

Στη συνέχεια, σχολίασαν την κίνησή του αυτή αλλά και την τελική του απόφαση να ψηφίσει την Νικόλ, λέγοντας πως το έκανε για να σώσει το τομάρι του αλλά και την Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο, πιστεύοντας πως είναι μια ακόμα κίνηση στρατηγικής!

Όσα είπε ο Ηλίας για τον ΣάκηΘα παρουσιάσουν ταξιδιωτική εκπομπή ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής;

Μια φιλία που πρόκειται να μείνει σίγουρα στα χρονικά του Survivor είναι αυτή του Νίκου Μπάρτζη και του Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι μπορεί να αποχώρησαν οικειοθελώς απο το παιχνίδι, ωστόσο νέες περιπέτειες τους περιμένουν πίσω στην Ελλάδα.

Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ έχουν αντιληφθεί πόσο έχει αγαπηθεί από τον κόσμο το δίδυμο αυτό, για αυτό και έχουν κατά νου πολλά σχέδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της On Time, το κανάλι ετοιμάζει μια εκπομπή με τους δύο κολλητούς και συγκεκριμένα ταξιωτική, αλλά και με στοιχεία ριάλιτι. Με άλλη λόγια, θα δείχνουν στο κοινό πως περνούν στα ταξίδια, χωρίς να είναι καθόλου στημένοι.

mitsotakis:-terasties-prooptikes-gia-ti-thessaloniki-dinei-to-neo-aerodromio

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τεράστιες προοπτικές για τη Θεσσαλονίκη δίνει το νέο αεροδρόμιο

eurovision-:-o-fokas-evangelinos-gia-ti-symmetochi-tis-stefanias

Eurovision : Ο Φωκάς Ευαγγελινός για τη συμμετοχή της Στεφανίας