Survivor spoiler 28/3: Πάρτυ ένωσης με χορό, φαγητό και διάσημους καλεσμένους video

Απόψε στις 9 το βράδυ δεν θα δούμε ένα συνηθισμένο επεισόδιο με τη ζωή στις δύο παραλίες αλλά και με το αγώνισμα επάθλου. Οι παίκτες από τις δύο καλύβες γίνονται πλέον μία και όλοι μαζί οδεύουν στο κάλεσμα της μεγάλης παραγωγής του Survivor

Supermakeover για τους Survivors – Ποιος σεφ θα τους μαγειρέψει
Για να παραστούν στο μεγάλο αυτό πάρτι οι παίκτες θ’ απολαύσουν ένα ζεστό μπάνιο που έχουν στερηθεί εδώ και τρεις μήνες, θα ντυθούν, θα μακιγιαριστούν και στο τέλος θα ζυγιστούν! Το σοκ για ορισμένους θα είναι μεγάλο, το ίδιο και η αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση. Σε κάποιους μάλιστα η αλλαγή θα θυμίσει supermakeover.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός θα τους καλωσορίσει στο μεγάλο πάρτι της ένωσης του Survivor. Πριν όμως αρχίσουν οι χοροί και τα τραγούδια οι survivors θα απολαύσουν ένα ελληνικό μενού από τα χεράκια του Έλληνα σεφ, Αλέξανδρου Παπανδρέου.

Αμέσως μετά σειρά έχει ο χορός και τα τραγούδια στο πάρτι ένωσης! Αρχικά η vocal coach, Στεφανία Ρίζου θα καλωσορίσει τους παίκτες σε έναν άτυπο διαγωνισμό τραγουδιού.

Για εκείνον ή εκείνη που θα ξεσηκώσει με τα τραγούδια του θα υπάρχει και βραβείο. Σημειωτέον από τη διαδικασία θα εξαιρεθούν οι τρεις τραγουδιστές του Survivor, ο Τριαντάφυλλος, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Jason Derulo, ο διάσημος καλεσμένος θα ερμηνεύσει live αγαπημένα τραγούδια, όπως το Savage Love, το Swalla και το Talk Dirty.

Πέραν από τις All Star εμφανίσεις, παρόντες στο πάρτι της ένωσης του Survivor θα είναι και μέλη από το Survivor Τουρκίας και Ρουμανίας.

 

ηλιος spoiler

Ήλιος: Τα πάντα θα ανατραπούν αιφνιδιαστικά επηρεάζοντας τις ζωές όλων

Η Μαρίνα Πατούλη βάζει τίτλους τέλους: Παίρνω εξιτήριο απ’ όσα με πονάνε