Eurovision : Ο Φωκάς Ευαγγελινός για τη συμμετοχή της Στεφανίας

eurovision-:-o-fokas-evangelinos-gia-ti-symmetochi-tis-stefanias

Η Ελλάδα με τη Στεφανία Λυμπερακάκη θα λάβει μέρος στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2021 που θα γίνει την Πέμπτη. Τι δηλώνει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Με τους χορευτές της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021, καθώς και με τον γνωστό χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό, που τους καθοδηγεί, μίλησε απόψε η αποστολή της ΕΡΤ στο Ρότερνταμ.

Ο τελευταίος τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης ότι θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τέσσερις χορευτές που συνοδεύουν τη Στεφανία στη σκηνή γιατί, όπως ανέφερε, χωρίς το ταλέντο τους, το ήθος τους και τον επαγγελματισμό τους δεν θα γινόταν αυτό που είχε στο μυαλό του.

Ο κ. Ευαγγελινός έκανε λόγο για «κάτι πρωτότυπο, που δεν έχει ξαναγίνει live στη Eurovision» κι εξέφρασε την επιθυμία να αρέσει αύριο στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό κοινό.

Μιλώντας για τη Στεφανία είπε ότι είναι ένα λαμπερό πλάσμα με ένα υπέροχο τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου ενώ εξέφρασε ένα μεγάλω ευχαριστώ και προς την ΕΡΤ γιατί, όπως εξήγησε, προβάλλει τον νέο κόσμο.

«Η Στεφανία είναι ένα νέο παιδί και πρέπει να δίνουμε χώρο στους νέους για να ‘ανθίζουν’ και να παρουσιάζουν τα όνειρά τους. Γιατί είναι ένα όνειρο το να έρθεις στη Eurovision και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ένα μικρό μέρος αυτού του ονείρου». κατέληξε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Υπενθυμίζεται πως η Στεφανία Λυμπερακάκη θα λάβει μέρος στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision που θα γίνει την Πέμπτη. 

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει το ίδιο βράδυ, στις 22:00, σε απευθείας μετάδοση από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, τον β’ ημιτελικό της 65ης διοργάνωσης του μουσικού διαγωνισμού. Στον σχολιασμό και την παρουσίαση θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

ηλιας μπογδανος δελφινι θα γινω

Survivor Spoiler 19/5 – Ο Ηλίας Μπόγδανος ξεσκεπάζει τον Σάκη: Μισό λεπτό πριν μπούμε στο συμβούλιο μου είπε…

«Λυτρώθηκε» στις καθυστερήσεις κι ελπίζει για την έξοδο στην Ευρώπη η Άρσεναλ

«Λυτρώθηκε» στις καθυστερήσεις κι ελπίζει για την έξοδο στην Ευρώπη η Άρσεναλ