Survivor spoiler διαρροή 14/02: Ποιός κερδίζει το έπαθλο φαγητού; Κόκκινη ή Μπλε ομάδα;

Το έπαθλο φαγητού,θα κερδίσουν οι Μπλε!Μετά από την κατάκτηση και το επάθλο επικοινωνίας… επιστρέφουν δυναμικά στις μάχες για τις ασυλίες. Δεν πρόκειται για διαρροές άκυρες και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η κόκκινη ομάδα να κάνει μια από τις εντυπωσιακές πρόσφατες εμφανίσεις της και να πάρει τη νίκη. Αργότερα θα…

επιστρέψουμε με τις σίγουρες έγκυρες διαρροές για το σημερινό αγώνισμα επάθλου του Survivor 2021!

Βλέπουμε στο τρέιλερ του Survivor πως γίνεται ένας χαμός με Αλέξη Παππά και Αννα Μαρία Βέλλη, με την τελευταία να ξεσπά σε κλάματα.

Ο Αλέξης Παππάς είναι έτοιμος να ξεσπάσει, μάλλον η ποινή του έκατσε βαριά… Υπάρχει μάλιστα πληροφορία που μας έχει έρθει και θέλει τον Αλέξη Παππά να έκανε και δεύτερη φορά παραβίαση. Αν αποδειχθεί είναι πολύ πιθανό να αποβληθεί από το παιχνίδι.


Δεν πρόκειται από την παραγωγή να του χαριστούν με μια απλή ποινή αυτή τη φορά.

Αυτή λοιπόν η παράβαση είναι λογικό να έχει και κάποιες συνέπειες. Για την επόμενη εβδομάδα η μπλε ομάδα θα έχει κατά 20% λιγότερες προμήθειες, αυτές αφορούν κατά 10% τον Κρις και κατά 10% τον Αλέξη.

Σε περίπτωση που ο Κρις αποχωρήσει (δεν αποχώρησε) αυτό το ποσοστό θα μειωθεί στο 10% μόνο για τον Αλέξη. Επίσης στους επόμενους δύο αγώνες που θα υπάρχει έπαθλο φαγητού και θα κερδίσει η μπλε ομάδα, οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες δεν θα μπορούν να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού».

Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Η νικήτρια του “The Voice of Greece” είναι η 19χρονη Ιωάννα Γεωργακοπούλου!

ΦΑΡΜΑ ΤΕΛΙΚΟΣ

Φάρμα spoiler: Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου μπαίνει στο παιχνίδι (video)