Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Η νικήτρια του “The Voice of Greece” είναι η 19χρονη Ιωάννα Γεωργακοπούλου!

Ο μεγάλος τελικός του «The Voice of Greece» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 12/02 στον ΣΚΑΪ με μεγάλη νικήτρια την 19χρονη Ιωάννα Γεωργακοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. 9 διαγωνιζόμενοι διεκδίκησαν τον τίτλο της καλύτερης φωνής της Ελλάδας όμως μόνο μία έφτασε στην «κορυφή»…


«Δεν είμαι εγώ η νικήτρια. Το κορίτσι αυτό έχει ένα λαμπρό μέλλον, αλλά αυτά τα δυο κορίτσια γνωρίστηκαν εδώ και αγαπήθηκαν πάρα πολύ» είπε η Παπαρίζου.

«Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά όλο τον κόσμο, ο οποίος με στήριξε σε όλο αυτό το ταξίδι, νιώθω πραγματικά τόσο τέλεια. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας. Σας ευχαριστώ» είπε η Ιωάννα μετά τη νίκη της

Η 19χρονη κατάφερε στις οντισιόν να ξετρελάνει τους κριτές, ερμηνεύοντας το «This is a man’s world», αλλά συγκίνησε και με την προσωπική της ιστορία. Την διεκδίκησαν ο Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης, αλλά επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Η νεαρή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι πάσχει από τη νόσο του Στάργκαρντ (Stargardt), μια κληρονομική δυστροφία και εκφύλιση της ωχράς κηλίδας του οφθαλμού. Η Ιωάννα, εξαιτίας της νόσου, δυσκολεύεται πολύ να δει καθαρά και να ξεχωρίσει πρόσωπα και πράγματα και αυτή είναι μια μη αναστρέψιμη κατάσταση. Δεν την εμποδίζει όμως από το να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Η Ιωάννα, που διαγνώστηκε με τη νόσο στα 15 της, είχε πει: «Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός φοβήθηκα γιατί προκαλεί δυσκολίες στην καθημερινότητα. Ωστόσο, καθώς περνάνε τα χρόνια, μαθαίνεις και τις συνηθίζεις και τις ξεπερνάς και έτσι ζεις με αυτό. Αν και μου συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή μου νιώθω πάρα πολύ τυχερή γιατί δεν με εμποδίζουν να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω, που είναι η μουσική και το τραγούδι».

H Ιωάννα Γεωργακοπούλου βλέπει τα πάντα θολά και δεν βλέπει έντονα τα χρώματα. Στην καθημερινότητά της δυσκολεύεται πολύ με το διάβασμα. Μένει ακόμα με τους γονείς της όμως, στην Αθήνα, γεγονός που κάνει την καθημερινότητά της πιο εύκολη. Η νικήτρια του The Voice έχει γεννηθεί με καλλιτεχνική φλέβα, καθώς οι γονείς της είναι οι ηθοποιοί Λάζαρος Γεωργακόπουλος και Μαρία Κατσιαδάκη.

Survivor spoiler διαρροή 13/02: Ο Αλέξης παππάς κατακεραυνώνει με τα λόγια του την Άννα Μαρία Βέλλη

Survivor spoiler διαρροή 14/02: Ποιός κερδίζει το έπαθλο φαγητού; Κόκκινη ή Μπλε ομάδα;