Survivor Spoiler διαρροή 21/2: Κόκκινη ή Μπλε Ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Σήμερα λοιπόν έχουμε αγώνα ποδοσφαίρου! Οι μπλε, έχουν δύο παίκτες που έχουν παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη! Οι πρώτες πληροφορίες από τον Αγιο Δομίνικο θέλουν τους Μπλε να έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της νίκης…

Θα μπουν και νέοι παίκτες σήμερα το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσε, βλέπουμε τη Μαριαλένα ,να έχει πάθει σοκ επειδή μπαίνει ο πρώην της. Και να ήταν μόνο αυτό,μαζί είναι και η νυν σχέση του. Ένας ΧΑΜΟΣ! Ο Άρχοντας Ατζούν δεν αφήνει τίποτε στην τύχη. Θέλει να κάνει μία μίξη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με το Power of Love.

Η Μαριαλέννα άφωνη είπε: «Σκάνε τρεις καινούργιοι παίκτες. Από εκεί που δεν το περίμενα, τι να πω… Μπήκε ο πρώην μου», ακούγεται να λέει η παίκτρια των Μπλε, ενώ στη συνέχεια έχει διάλογο με έναν συμπαίκτη της, του οποίου του εξηγεί ότι εκτός από τον πρώην του είναι μαζί και η νυν του: «Αυτή είναι η νυν του, τώρα τα έχουν μαζί».

«Πραγματικά ήταν το τελευταία πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκειμένη φάση. Aναμένω για να δω πως θα εξελιχθούν οι επόμενες ημέρες και αν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα».

Survivor Spoiler διαρροή 21/2: Η Μαριαλέννα,ο πρώην και η νυν … θα γίνει το έλα να δεις!

Survivor Spoiler διαρροή 21/2: Η Ελευθερία Ελευθερίου τα έχει κάνει “ΘΑΛΑΣΣΑ” … Ποιός τραγουδιστής το είπε ;