Survivor Spoiler διαρροή 19/04: Τζέιμς και Νίκος VS Ατζούν Νο 2

Σήμερα περιμένουμε το αγώνισμα της 1ης ασυλίας 19/04) όπου εκεί σας έχουμε δώσει ποια ομάδα θα είναι η νικήτρια.

Ξέρουμε όλοι και σας το είχαμε δώσει από πολύ νωρίς το επεισόδιο που είχαν Τζέιμς και Νίκος με σεκιουριτά (μπράβο) της παραγωγής με αποτέλεσμα ο Τζέιμς να ζητήσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι και να πάει στο ξενοδοχείο. Τελικά αφού ηρέμισαν τα πράγματα ο παίχτης της μπλε ομάδας επανήλθε κανονικά.

Αλλά αυτό που μάθαμε είναι ο τσακωμός του σεκιουριτά με τους παίχτες της Μπλε ομάδας είχε να κάνει με φαγητό. Όπως μάθαμε Τζέιμς και Νίκος έπαιρναν φαγητό και πληροφορίες από άνθρωπο της παραγωγής κάτι που το έμαθε ο Ατζούν και είχε βάλει δικό του σεκιουριτά να τους παρακολουθεί και έτσι προκλήθηκε το αρχικό επεισόδιο.

Τζέιμς & Νίκος VS Ατζούν
Αυτό όπως μάθαμε έχει γίνει και από άλλους πάιχτες των ομάδων, αλλά ειδικά στην περίπτωση του Τζέιμς αποφάσισε να το δώσει με διαρροή στην δημοσιότητα. Τα υπόλοιπα γιατί γαργάρα Κε Ατζούν;

Το αποτέλεσμα ήταν να διώξουν το υπάλληλο της παραγωγής που έδινε κρυφά φαγητό στους παίχτες της Μπλε ομάδας, και να βάλει περισσότερους σεκιούριτι στην παραλία (σας είχαμε ενημερώσει), που είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί παίχτες να είναι δυσαρεστημένοι με το όλο κλίμα. Η παραλία κάποιες ημέρες θύμιζε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Μετα τις πολλες φωνές από όλους τους παίχτες υπάρχει μια διακριτικότητα πλέον στην παρουσία των σεκιούριτι, και με σαφώς πιο χαμηλούς τόνους στην συμπεριφορά τους.

Αν συνεχιζόταν αυτό θα βλέπαμε σε λίγο καιρό αγώνισμα επάθλου Παίχτες survivor VS Σεκιούριτι

Στην συνέχεια ο Ατζούν πήρε την απόφαση να διώξει όλους τους Έλληνες υπαλλήλους που είναι στο νησί κάτι που δείχνει ότι ο Τούρκος παραγωγός ρίχνει όλα τα θέματα με φαγητό και διαρροές στους Έλληνες της παραγωγής.

Οι περισσότεροι Έλληνες υπάλληλοι πήραν μετάθεση στο Ρουμάνικο και στο Τούρκικο survivor, και οι λίγοι που έχουν απομείνει είναι στο μικροσκόπιο.

Ακολούθησε εκ νέου συνάντηση Ατζούν με Τζέιμς και Νίκο και τους ανακοίνωσε την απόφαση του ότι στην επόμενη παρατυπία που θα δει θα τους διώξει οριστικά από το παιχνίδι. Δηλαδή Κε Ατζούν αγωνίζονται με κίτρινη κάρτα;

Αλλά το θέμα που έχει προκύψει είναι ότι οι δύο παίχτες δέχονται αρκετό μπούλινγκ από τους ανθρώπους ασφαλείας της παραγωγής, κάτι που σίγουρα είναι η γραμμή του Τούρκου παραγωγού, και ο κίνδυνος να έχουμε ένα νέο θερμό επεισόδιο για τους Τζέιμς και Νίκο με άνδρες της ασφαλείας είναι πολύ πιθανό…

Το όλο θέμα σίγουρα του έκανε καλό στην τηλεθέαση αλλά ο ρόλος του Άλεξ ειδικά έφερε πολλα αρνητικά σχόλια, και τελικά αποφάσισε να τον τελειώσει; Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά η πρόταση του Άλεξ να πάει σε κόντρα δημοφιλίας με έναν από τους πιο αγαπητούς παίχτες του νησιού.

Τουλάχιστον από δω και πέρα τα μυαλά της παραγωγής ας αφήσουν να δούμε το αγαπημένο μας παιχνίδι επιβίωσης χωρίς άλλες παρεμβολές και τα τηλεθατόπουλα να είναι ο μοναδικός κριτής.

Διαβάστε επίσης »

Survivor Spoiler διαρρόη 19/4: Το δώρο του Σακη στην Μαριαλένα video

14-proslipseis-stin-efa-evrou

14 νέες προσλήψεις στην ΕΦΑ Έβρου