Survivor Spoiler 4/5: Ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία … Μπορεί να αλλάξει;

survivor

Οι κόκκινοι κέρδισαν με 10-8 πήγαν ασφαλείς στο συμβούλιο του νησιού, αλλά πριν απόλαυσαν ένα παραδοσιακό Πασχαλινό τραπέζι. Το καλύτερο έπαθλο φαγητού που έχουμε δει στον διαγωνισμό

Ακόμα ένα επιτυχημένο spoiler survivor

Μπήκαμε σε νέα εβδομάδα αλλά και μήνα, (καλοκαιράκι και ο καιρός άλλαξε για τα καλά) και θα δούμε διαφορετικές καταστάσεις στο νησί. όχι τόσο αγωνιστικά που η κόντρα εναντίον του Τζέιμς είναι το επίκεντρο.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από εμάς περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Ακόμα ένα επεισόδιο με εντάσεις θα δούμε την Τρίτη του Πάσχα στο Survivor. Δεν θα λείπουν οι ίντριγκες σε καμία περίπτωση, και θα προσπαθήσουν να τους χωρίσουν

Όπως σας το είχαμε δώσει κέρδισε την ατομική ασυλία ο Κόρο

Αγώνας 2ης ασυλίας
Συνέχεια στην δράση λοιπόν.

Οι Μπλε χωρίς Μπάρτζη είναι μια άλλη ομάδα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πόσο πραγματικά θέλουν να κερδίσουν την ασυλία οι Μπλε; Μια απλή ερώτηση κάνουμε και δεν θα απαντήσουμε εδώ. Σίγουρα ορισμένοι από την ομάδα των Μπλε μπορεί να κρυφογελάσουν αν χάσουν και την 2η ασυλία.

Οι Κόκκινοι είναι δεδομένο ότι βρίσκονται από ψυχολογία στην καλύτερη κατάσταση τους και παρουσιάζονται πανέτοιμοι και στην μάχη της Τρίτης. Ειδικά τώρα που βλέπουν ότι έχουν στριμώξει στα σχοινιά τον Τζειμς και τον φίλο του.

Κόκκινη ή Μπλε ομάδα;

Σημαντική η μάχη της 2ης ασυλίας και σας γράφουμε εδώ και μέρες οι καιροί είναι πονηροί και δύσκολοι. Τελικά ο Μπάρτζης δεν θα αγωνιστεί και από την άλλη ο Τριαντάφυλλος οπότε θέλει εμφανίζει χαρτί γιατρού και δεν εμφανίζεται. Μια ιστορία που δεν έχουμε καταλάβει ποτέ…

Αν όπως φαίνεται το αγωνιστικό μέρος περάσει σε δεύτερη μοίρα και πάμε σε μάχη σκοπιμότητας, τότε έχει λογική να δούμε και την δεύτερη ασυλία να πηγαίνει στους Κόκκινους και να έχουν ολόκληρο το τοτέμ δικό τους και να είναι 100% ασφαλείς.

Κάτι που την προηγούμενη εβδομάδα δεν έδειχνε και τόσο εύκολο να δούμε κάτι τέτοιο. Αλλά η ανάλυση μας βασιζόταν σε αγωνιστικά και όχι σε ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ κριτήρια. Εκεί έχουμε μια άλλη κατάσταση.

Για τους παραπάνω λόγους θα δώσουμε προβάδισμα νίκης στους Κόκκινους

Το οριστικό μας μας επιβεβαιώνει την αρχική μας εκτίμηση.

Θα πάρουν και το άλλο μισό τοτέμ οι Κόκκινοι και θα έχουν μια εύκολη βραδιά στο συμβούλιο.

Αλλά είδαμε τον Ντάφυ να κρατάει την υπόσχεση του

Ο Σάκης σκέφτεται το επόμενο Πάσχα και κάνει προτάσεις

Survivor

Survivor: Άφωνος ο Καλίδης με το φιλί Ηλία και Τριαντάφυλλου: Με γελούν τα αυτιά μου

χριστινα κεφαλα

Ποιοι είναι τελικά οι κ@λοτούμπες του Survivor;