Survivor spoiler: Οι φάρσες μεταξύ Μαριαλένας και Τριαντάφυλλου

survivor-:-oi-farses-metaksy-marialenas-kai-triantafyllou

Μία «λάθος» καταγραφή των προμηθειών από τη Μαριαλένα, στο αποψινό Survivor 2021, έδωσε τη «πάσα» στον Ντάφυ να την αναταποδώσω το «πείργαμα».

Το θέμα των προμηθειών αποτέλεσε highlight του αποψινού Survivor 2021 και για τις δύο ομάδες. Από την πλευρά του ο Κόρο έλεγε πως το φαγητό δε φτάνει, και ότι δυσκολεύει το παιχνίδι.

Στην «κόκκινη» παραλία, το φαγητό δε σχολιάστηκε ως προς την ποσότητα του, ωστόσο υπήρξε μία… προσδοκία γρήγορα διαψεύστηκε, όταν η Μαριλένα ισχυρίστηκε ότι στο κουτί με τα φαγητά υπήρχε φυστικοβούτυρο.

«Πολύ θα ‘θελε ο Ντάφυ αλλά δεν είχε, όλοι θα θέλαμε βασικά», δήλωσε η ίδια στην κάμερα τουρ ριάλιτι, λίγο μετά, επιβεβαιώνοντας πως δεν υπήρχε τέτοιο εύρημα.

«Κι επειδή έκανε αυτό, η Μαριλένα, με το φυστικοβούτυρο, που ξέρει ότι είναι ιερό για μένα, το γουστάρω με χίλια, αγαπημένο μου»,  ήρθε απάντηση του Τριαντάφυλλου, «θα της κάνω μία πλάκα το βράδυ που θα πάθει σοκ». 

«Θα πάρω τη κουβέρτα που έχει αφήσει ο Μπαρτζής, θα ντυθώ φάντασμα, έχω πει στον Σάκη τι να κάνει, κι εκεί που θα κοιμάται θα τη πιάσω από το χέρι, θα τη σηκώσω και θα δει το φάντασμα μπροστά της», εξήγησε ο τραγουδιστής.

Στο μεταξύ, η Μαριαλένα αναφέρθηκε και στις «μεγάλες εκπλήξεις» που έχει υποσχεθεί ο Γιώργος Λιανός, εκφράζοντας την απορία της για το τι τους περιμένει, μιας και που τα διάφορα σενάριο που στήνουν πέφτουν έξω, όπως είπε. Σε κάθε περίπτωση, η παίκτρια δήλωσε έτοιμη να αγωνιστεί για το επόμενο έπαθλο, ενώ ακολούθησαν συζητήσεις για το αν αυτό θα περιλαμβάνει ασυλία.

survivor spoiler

Survivor spoiler 25/5: Η πλάκα της Μαριαλένας στον Ντάφυ, και η γκρίνια του Κόρο video

chasan-nasrala:-otan-ieroi-topoi-antimetopizoun-sovares-apeiles-den-yparchoun-kokkines-grammes

Χασάν Νασράλα: Όταν ιεροί τόποι αντιμετωπίζουν σοβαρές απειλές δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές