Survivor – Μουτσινάς : Εγώ στηρίζω πια Ντάφυ

Ο Νίκος Μουτσινάς «γύρισε τη μπιφτέκα» για το φετινό Survivor 4 και αποκάλυψε μέσα από τη σημερινή εκπομπή του πως πλέον υποστηρίζει τον Ντάφυ, ενώ εδώ και αρκετό καιρό αναφέρει πως δεν μπορεί τη στρατηγική που ακολουθεί.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον Τζέιμς και τον Μπάρτζη να κάνουν μαζί μία ταξιδιωτική εκπομπή και με αφορμή αυτό σχολίασε και το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4.

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για το Survivor 4 και τον Ντάφυ

«Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Τζέιμς Καφετζής θα έχουν τη δική τους εκπομπή και κάπου εκεί θα κολλήσει ο Νίκος Μπάρτζης και σίγουρα έχω άλλα δυο πρόσωπα. Την Άμι και τη Γιάμι. Κάπως φοβάμαι και για τη δική μου εκπομπή. Μήπως μου την πάρει ο φίλος κολλητής, μαμάς της Μαριαλένας», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και σχολίασε το νέο επεισόδιο του love story του Σάκη με τη Μαριαλένα: «Η μαγική στιγμή που η Μαριαλένα στραμπούληξε το δαχτυλάκι της και ο Σάκης έτρεξε σαν τον πάνθηρα, την πήρε στην αγκαλιά του. Να ζήσετε. Πρόβα είναι αυτό. Τι ρομαντισμός, τι ιππότης, τι σενάριο είναι αυτό που παίζει».

Το καίριο ερώτημα όμως, ήταν ποιος θα κερδίσει το φετινό Survivor: «Να βγει νικήτρια η Καρολίνα; Ωραία θα ήταν. Θα βγει ο Ντάφυ. Μήπως το μοιράσουν; Εγώ στηρίζω Ντάφυ. Δες μπιφτέκα».

Τέλος, η αποχώρηση της Νικολέτας με την «τσιριχτή» φωνή ήταν στα highlights της ημέρας με τον Νίκο Μουτσινά να της αφιερώνει το τραγούδι «Όταν σου χορεύω».

Ο Τριαντάφυλλος απείλησε τον Ασημακόπουλο ότι θα τον διώξει από το παιχνίδι

Χαμός επικράτησε στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor, με την Νικολέτα Μαυρίδη να είναι εκείνη, που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά το ενδιαφέρον δεν επικεντρώθηκε στην πρωταγωνίστρια, καθώς ο Τριαντάφυλλος και ο Ασημακόπουλος έχουν τη δική τους… βεντέτα.

Τα νέα ήταν καλά για την νέα κλίκα της παραλίας, με τον Τριαντάφυλλο, τον Σάκη και τη Μαριαλένα να περνούν αλώβητοι από τη διαδικασία της αποχώρησης.

Οι τρεις τους βρίσκονταν σε «αναμμένα κάρβουνα», καθώς στατιστικά η πιθανότητα να φύγει ένας εξ αυτών ήταν μεγάλη. Δεν είναι κρυφό, άλλωστε, ότι για αυτό το λόγο ο Σάκης υπέδειξε την Νικολέτα και όχι τον Ηλία ή τον Ασημακόπουλο, όταν πήρε την ατομική ασυλία της Τρίτης (18/5).

Η στρατηγική της τριάδας δικαιώθηκε στο έπακρο και η Νικολέτα τα… μαζεύει από Άγιο Δομίνικο. Αυτό έδωσε επιπλέον θάρρος στην κλίκα….

Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου για τη χθεσινή Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου για τη χθεσινή Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Χamos

GNTM: Αυτή απέρριψε την θέση της Βίκυ Καγιά